Un român a rămas fără Mercedesul de 120.000 de euro când a încercat să intre cu el în țară

424
Un român a rămas fără Mercedesul de 120.000 de euro când a încercat să intre cu el în țară - nwuyy2mxodzlzwm1mji3ywu5ogvjnjc4-1699378559.jpg
Poliţiştii din cadrul P.T.F. Moravița au depistat la controlul de frontieră un cetățean român care a încercat să intre în ţară cu un autoturism marca Mercedes, model AMG GLE 63S, căutat de autorităţile din Marea Britanie.


Autovehiculul are o valoare de aproximativ 120.000 euro, arată comunicatul Poliției de Frontieră. În data de 5 noiembrie, ora 19.50, în Punctul de Trecere a Frontierei Moravița din judeţul Timiș s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pe sensul de intrare în ţară, cetăţeanul român B.N., în vârstă de 53 de ani, la volanul unui autoturism marca Mercedes model AMG GLE 63S, înmatriculat în Marea Britanie.


În urma verificărilor, poliţiştii de frontieră au constatat faptul că autoturismul figurează în bazele de date ca fiind bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autorităţile din Marea Britanie. Autoturismul în valoare de aproximativ 120.000 de euro a fost indisponibilizat la sediul instituției. Sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire, iar ulterior vor fi luate măsurile legale ce se impun.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2709 secunde