Un șofer fără permis a lovit mașina poliției în timp ce încerca să fugă de oamenii legii

398
Un individ fără permis a încercat să fugă de polițiști însă a fost blocat și încătușat. În încercarea lui de a scăpa de oamenii legii, individul a accidentat mașina poliției.
Un echipaj al poliției rutiere a observat, ieri, în jurul orei 10.35, pe DN2A, la ieșire din Constanța, un autoturism marca Renault Megane înmatriculat în Franța, în timp ce întorcea peste axul drumului, delimitat cu marcaj dublu longitudinal continuu. Polițiștii au făcut semn șoferului să oprească însă acesta a accelerat, încercând să se facă nevăzut în trafic. Oamenii legii au plecat imediat după el, urmărindu-l câțiva kilometri. La un moment dat, agentul șef adjunct Nicolae Stanca, la volanul unei autospeciale Volkswagen Passat, a încercat să îi blocheze drumul suspectului. În urma manevrei, șoferul urmărit a pierdut controlul volanului și a acroșat mașina poliției. Imediat ce s-a oprit, individul a coborât de la volan și a încercat să fugă, numai că a fost prins imediat de polițiști și încătușat.
În urma verificărilor, oamenii legii au constatat că suspectul se numește Adrian Radu, are 25 de ani și este din Constanța. Individul a încercat să fugă de polițiști pentru că nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, însă anchetatorii nu exclud nici varianta ca mașina cu numere de înmatriculare străine să aibă ceva probleme. Deocamdată, Adrian Radu va fi cercetat penal pentru conducerea unui autovehicul pe drumurile publice fără a avea permis, riscând o pedeapsă cu închisoarea între unu și cinci ani. De asemenea, mașina va fi verificată în baza de date a statului francez, pentru a se stabili situația ei și cum a ajuns în România pe mâna lui Adrian Radu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.1286 secunde