Un tânăr de 19 ani,, reținut pentru că ar fi furat două autoturisme într-o singură zi

560
Un tânăr de 19 ani,, reținut pentru că ar fi furat două autoturisme într-o singură zi - masinipolitie-1608913160.jpg

Articole recomandate

Un tânăr de 19 ani, bănuit că joi ar fi sustras două autoturisme cu care ar fi circulat fără a avea permis de conducere, a fost reținut pentru 24 de ore, potrivit Inspectoratului de Poliție al Județului Mureș, potrivit Digi24.


„La data de 24 decembrie 2020, polițiștii din Sângeorgiu de Pădure au fost sesizați cu privire la sustragerea unui autoturism. Din cercetări a reieșit că un tânăr ar fi sustras autoturismul de la o persoană din Sângeorgiu de Pădure, ulterior, abandonând-ul pe marginea unui drum. La aceeași dată, polițiștii au identificat în trafic un alt autoturism furat, condus de un tânăr, de 19 ani”, transmite PPJ Mureș.


Tânărul ar fi sustras cel de-al doilea autoturism la scurt timp după primul, dar acesta a fost imediat depistat, în trafic, în localitatea Acățari.


„Din verificări a reieșit că cel bănuit nu deține permis de conducere. În urma probatoriului administrat, la data de 25 decembrie, față de acesta a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore. Cercetările continuă, sub coordonarea unității de parchet competente”, potrivit sursei citate.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.1977 secunde