Un tânăr de 20 de ani și prietena lui în vârstă de 18 ani au murit într-un accident cu motocicleta. Șoferul avea rucsacul plin de droguri

229
Un tânăr de 20 de ani și prietena lui în vârstă de 18 ani au murit într-un accident cu motocicleta. Șoferul avea rucsacul plin de droguri - accidentmotocicletasatumare-1694446031.jpg

Articole de la același autor

Un tânăr de 20 ani din Satu Mare a murit într-un accident cu motocicleta, după ce a intrat în spatele unui autoturism care circula în aceeași direcție, pe drum drept.


Câteva ore mai târziu, o fată de 18 ani, pasageră pe aceeași motocicletă, a murit și ea la spital.


Tânărul, nu numai că avea în rucsacul pe care îl transporta o cantitate semnificativă de metamfetamine și cannabis, dar cel mai probabil se și afla sub influența acestor unor substanțe interzise, scriu polițiștii de la sindicatul EUROPOL.


Într-un mesaj postat pe Facebook, reprezentanții Europol susțin că la nivelul municipiului Satu Mare nu există niciun aparat de tip drug test pe care polițiștii rutieri să îl folosească.
„Iar în timp ce toți guvernanții ne spun că susțin lupta împotriva traficului de droguri, noi vă informăm că la nivelul Biroului Rutier Satu Mare, adică într-un municipiu reședință de județ nu există NICIUN aparat de tip drug test pe care polițiștii rutieri să îl folosească.


Așadar, lupta cu drogurile este pur declarativă, iar polițiștii rutieri din Satu Mare sunt nevoiți să își dea seama „ochiometric” dacă un conducător auto se află sub influența substanțelor psihoactive”, arată EUROPOL într-o postare publicată pe Facebook.


Teribilul accident s-a produs în data de 9 septembrie, în municipiul Satu Mare.


„La data de 9 septembrie, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier pe strada Aurel Vlaicu din municipiul Satu Mare.


Din primele verificări efectuate la fața locului poliţiştii au constatat faptul că un tânăr de 20 de ani, din Satu Mare, în timp ce conducea o motocicletă ar fi intrat în coliziune cu un autoturism. În urma evenimentului a rezultat rănirea conducătorului motocicletei și a unei tinere, de 18 ani, pasageră pe motocicletă.


Ambilor conducători li s-au recoltat probe biologice, în vederea stabilirii unei eventuale alcoolemii. Verificările în cauză continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, au transmis reprezentanții IPJ Satu Mare, pentru PortalSM.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4718 secunde