Un tir încărcat cu azotat de amoniu a rămas suspendat într-un parapet, lângă Cernavodă

1529
Un accident de circulație se putea transforma, vineri seară, într-o adevărată tragedie, după ce un tir încărcat cu azotat de amoniu s-a lovit de un parapet și s-a răsturnat pe mijlocul drumului.
Incidentul s-a produs din cauza neglijenței unui alt șofer de autotren.
Potrivit poliției rutiere, Costel Miculescu, de 39 ani, din Drobeta Turnu Severin, a condus un tir cu semiremorcă dinspre Constanța către București. Ajungând în zona pod ecluză Cernavodă, deoarece nu și-a asigurat suficient prelata semiremorcii și din cauza vântului puternic, aceasta s-a desprins și a lovit în față un alt tir cu remorcă, ce se deplasa regulamentar din sens opus. În aceste condiții, șoferul autotrenului, Mircea Tone, de 36 de ani, din Constanța, a pierdut controlul direcției și a intrat în coliziune cu un parapet de pe marginea drumului, iar semiremorca, prin derapaj, a rămas perpendicular pe axul drumului, blocând ambele sensuri de mers pe Drumul Național 22C de la ora 18,45 și până la 1,40.
Pericolul de explozie a fost unul foarte mari deoarece semiremorca era încărcată cu azotat de amoniu solid ambalat în saci, fapt pentru care la fața locului au intervenit lucrătorii ISU Dobrogea. În acest interval traficul a fost deviat prin localitatea Cernavodă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2464 secunde