Un turc, proprietarul unei firme de transport din Constanța, prins în timp ce vindea un kg de heroină

726
Un turc, proprietarul unei firme de transport din Constanța, prins în timp ce vindea un kg de heroină - c05225ad3adfb3f4b73a7d7d04d3c2d7.jpg
Un cetățean turc, proprietarul unei firme de transport persoane din Constanța, a fost prins în flagrant de procurorii DIICOT în timp ce vindea un kilogram de heroină unui polițist sub acoperire. Individul ar fi trebuit să primească pentru droguri 13.000 de euro.
Procurorii DIICOT aveau informații, încă de la începutul lunii iulie, despre doi cetățeni turci, stabiliți în Constanța, care dețineau sau urmează să introducă în țară o cantitate însemnată de heroină. Oamenii legii i-au pus sub urmărire, activitățile specifice derulate finalizându-se sâmbătă când unul dintre ei au fost prins în flagrant în timp ce vroia să vândă un kilogram de heroină unui polițist sub acoperire.
Demircan Saiyn, de 54 ani, a revenit în România, din Turcia, sâmbătă, iar în jurul orei 14 s-a întâlnit cu clientul pentru a-i vinde drogurile. Tranzacția ar fi trebuit să se desfășoare în sediul firmei de transport persoane pe care cetățeanul turc o deținea în Constanța, înțelegerea fiind ca pentru heroină să primească 13.000 de euro. În momentul în care dădea marfa și primea banii, în birou au năvălit polițiștii și procurorii DIICOT, care l-au reținut pe Demircan Saiyn. În camera cu pricina se mai afla și Altan Ferhat, fiul partenerului de afaceri al suspectului, acesta fiind cercetat însă în stare de libertate.
Față de Demircan Saiyn, procurorii au început urmărirea penală pentru infracțiunea de trafic de droguri, cetățeanul turc fiind cercetat în stare de arest preventiv. Dacă va fi găsit vinovat, el riscă să stea după gratii între 10 și 20 de ani.
Anchetatorii spun că cetățeanul turc, care deținea firma de transport persoane SC Demirgan Trans SRL în Constanța, a intrat în tranzacția cu droguri împins de la spate și de criza financiară care i-ar fi afectat foarte rău afacerile, încercând astfel să facă rost de bani.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 3.2738 secunde