Tragedie la Costinești

Un turist a murit după ce s-a prăbușit cu parapanta

1102
1
Un turist a murit după ce s-a prăbușit cu parapanta - costinesti-1313697664.jpg

Un turist din Brașov, care se afla în vacanță, cu familia, la mare, și-a găsit sfârșitul, ieri după-amiază, la Costinești, în timp ce se dădea cu parapanta.
Polițiștii spun că Antonel Zota, de 48 de ani, din Brașov, care era cazat cu familia la Eforie, a vrut să încerce noi senzații tari la mare. Prin urmare, el s-a ridicat cu parapanta de pe faleza din Costinești, mai exact din zona Golfului Francez, aflat în apropierea Mănăstirii Sf. Elena de la Mare, dar, din cauza curenților și, probabil, a lipsei de experință în acest sport, el a fost proiectat și s-a lovit de peretele falezei, după care, nemaiputând controla parapanta, a zburat în derivă, căzând apoi pe un câmp din apropiere.
La fața locului, s-au deplasat și medicii de pe o ambulanță aparținând Serviciului Județean de Ambulanță Constanța, dar, din nefericire, ei nu au mai putut face nimic pentru a-l readuce pe bărbat la viață.
Polițiștii cercetează condițiile în care s-a produs accidentul, iar cadavrul a fost transportat la morgă în vederea efectuării necropsiei.



Comentează știrea

Adrian Dobrin
21 august 2011
Turist mort in accident de parapanta

Din pacate viata unui om curmata intr-un mod atat de tragic aduce incontestabil o serie de pareri mai mult sau mai putin neavenite, insa in spatele tuturor explicatiilor sta vulnerabilitatea noastra impotriva fortelor naturii! Tony, asa cum il numeam noi cei cel cunoastem cu adevarat, era un impatimit al sporturilor, incepand cu alpinismul si terminand din pacate cu zborul, iar experienta lui in domeniu asta dateaza de peste 10 ani! Nu stiu cu siguranta cate zboruri a efectuat dar poate ca e suficient sa afirm ca luna de luna, vara iarna, era fie in aer fie pe munte, iar grija lui primordiala era siguranta. Un om foarte chibzuit, dar asemena tuturor celor ce iau in considerare riscul, complet neputicions atunci cand natura decide altfel! Sa-ti fie zborul neintrerupt pana la cer, iar celor ce raman aici sa nu uite indiferent de experienta pe care o au, ca omul in plenitudinea fortelor sale e doar un mic obstacol in fata fortelor naturii! Sincere condoleante Daniela, Daniel, Septimiu, Sebastian, cei ce au ramas sa-l pomeneasca in lacrimi aici. Odihneste-te in pace dragul meu Icar!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 16 August 2011
Stire din Diverse : Vremea bună, bucuria hotelierilor
Pagina a fost generata in 0.3892 secunde