Universitatea "Ovidius" inaugurează trei spații de studiu și de cercetare

212
Universitatea

Articole de la același autor

Universitatea "Ovidius" din Constanța, în parteneriat cu Agenția de Cooperare și Coordonare Turcă (TIKA), inaugurează joi, 16 noiembrie 2017, Biblioteca "Cahit Arf", Laboratorul Româno-Turc "Grigore Moisil" de cercetări matematice și Catedra de Istorie Turcă și Tătară. 


O fericită coincidență face ca aceste spații să fie date în folosință chiar în această săptămână, în care marcăm Ziua Dobrogei, demonstrând încă odată relațiile de prietenie româno-turce și fericita conviețuire inter-etnică din Dobrogea. Cele trei săli au fost renovate și dotate de către TIKA.


La eveniment vor participa rectorul UOC, domnul prof. univ. dr. Sorin Rugină, Ambasadorul Republicii Turcia la București, Excelența Sa domnul Osman Koray Ertaș, Directorul Biroului de Coordonare a Programului TIKA din București, domnul Hacı Ahmet Daștan, reprezentanți ai administrației locale, decanul Facultății de Istorie și Științe Politice a UOC, domnul conf. univ. dr. Emanuel Plopeanu, directorul Laboratorului Româno-Turc "Grigore Moisil" de cercetări matematice din cadrul Facultății de Matematică a UOC, doamna lect. univ. dr. Denis Ibadula, cadre didactice și studenți. 


Programul evenimentului:


Ora 11.00 – Inaugurarea Bibliotecii "Cahit Arf" și a Laboratorul Româno-Turc de cercetări matematice "Grigore Moisil" din cadrul Facultății de Matematică a UOC (Aula B, etaj I, și Biblioteca Virtuală, etaj II – Sediul Central, Biblioteca Universitară "Ioan Popișteanu", Bd. Mamaia nr. 124);


Ora 12.30 – Inaugurarea Catedrei de Istorie Turcă și Tătară din cadrul Facultății de Istorie și Științe Politice (Campusul UOC, corp A, Aleea Universității nr. 1).


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9555 secunde