Ambasadorul Irlandei la București, în vizită la Universitatea "Ovidius"

209
Ambasadorul Irlandei la București,  în vizită la Universitatea
Ambasadorul Irlandei la București va fi, mâine după-amiază, oaspetele Facultății de Litere din cadrul Universității "Ovidius" Constanța. Excelența Sa Derek Feely va participa la lansarea proiectului Irish Short Film Evenings, de proiecții de filme irlandeze de scurtmetraj. Cu acest prilej, acesta va semna un acord de colaborare între Ambasada Irlandei în România și universitatea constănțeană.

La eveniment, care se va desfășura, între orele 16 și 18, la Amfiteatrul Umberto Eco, de la etajul al doilea, Campusul UOC, corp A, vor participa reprezentanți ai conducerii UOC, decanul Facultății de Litere, prof. univ. dr. Cristina Tamaș, prodecanul conf. univ. dr. Florentina Nicolae, conf. univ. dr. Nicoleta Stanca și conf. univ. dr. Ileana Jitaru, de la Departamentul de Limbi și Literaturi Moderne și Științele Comunicării.

Proiectul se bucură de sprijinul Ambasadei Irlandei nu numai prin prezența ambasadorului, ci și prin punerea la dispoziție a scurtmetrajelor pentru proiecție din colecția Ambasadei, donate de Irish Film Board (IFB). Filmele care vor fi proiectate la deschiderea evenimentului sunt câștigătoare a numeroase premii.

Proiecțiile de filme irlandeze de scurtmetraj - Irish Short Film Evenings - vor avea loc la Facultatea de Litere pe parcursul semestrului I, al anului universitar 2017 - 2018.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5075 secunde