Panică în trafic

Unui șofer i s-a făcut rău la volan (galerie foto)

2418
Unui șofer i s-a făcut rău la volan (galerie foto) - 763537898572ebe18671979a2e0ec89d.jpg

Articole de la același autor

Șoferii care se aflau, aseară, în trafic, pe drumul dinspre Constanța spre Agigea, au anunțat Poliția, prin 112, că un autoturism Ford merge cu viteză și în zigzag, solicitând ajutorul oamenilor legii în vederea preîntâmpinării unui accident rutier.
Polițiștii s-au deplasat de urgență la fața locului, reușind să îl determine pe șofer să oprească. Acesta era în stare de semiinconștiență. Oamenii legii bănuiau că omul este băut sau drogat. Numai că, testat fiind cu alcooltestul, rezultatul a fost unul negativ. Medicii veniți la fața locului au reușit să scoată de la bărbat informația că este diabetic, astfel că, lucru cert, omului i s-a făcut rău la volan, el nemaiputând controla autoturismul. Echipajul de pe ambulanță i-a administrat omului medicamentele de care avea nevoie pentru a-și reveni.
Polițiștii au făcut demersurile necesare și au luat legătura cu familia șoferului mașinii cu numărul de înmatriculare CT-08-HKR, pentru ca bărbatul să fie transportat acasă, iar autoturismul a fost preluat de una dintre rudele acestuia.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 09 Ianuarie 2010
Stire din Sănătate : Metode moderne de administrare a insulinei
Pagina a fost generata in 0.4977 secunde