UPDATE. Fetița de doi, dispărută de acasă de ieri, găsită moartă! Prima ipoteză, crima! Era plină de sânge...

701
UPDATE. Fetița de doi, dispărută de acasă de ieri, găsită moartă! Prima ipoteză, crima! Era plină de sânge... - cautari-fetita-1716877409.jpg

Articole de la același autor

UPDATE 11,00: Raisa, fetița de 2 ani și 5 luni, dispărută de acasă, din comuna Breasta, județul Dolj, a fost găsită moartă la câteva sute de metri de casă, informează Antena3 CNN. Una dintre ipoteze este aceea că fetița a fost ucisă, ea fiind găsită plină de sânge.

Fetița a fost dată dispărută de un vecin, luni, la ora 12.30. Acesta le-a spus polițiștilor că fetița a plecat voluntar de la locuința părinților ei, vecinii bărbatului, și nu a mai revenit.




xxx


UPDATE 9,00: Căutările fetiţei de doi şi cinci luni din comuna Breasta, judeţul Dolj, care a dispărut, luni, de la locuinţa părinţilor, au continuat şi pe timpul nopţii.

Potrivit IPJ Dolj, poliţişti, jandarmi, pompieri, dotaţi cu dispozitive de termoviziune, lucrători Salvamont Gorj şi Salvamont Vâlcea (cu drone cu termoviziune) şi cu sprijinul unui număr semnificativ de voluntari, conducători ATV şi moto-cross au continuat activităţile de căutare pe o zona de aproximativ 15 km pătraţi.

De asemenea, de la sol a fost ridicat un elicopter al Inspectoratului General de Aviaţie al MAI care a acordat sprijin aerian.




Deocamdată, fetiţa nu a fost găsită, căutările urmând a fi continuate şi în cursul zilei de marţi.


La data de 27 mai, ora 12,30, poliţiştii Secţiei nr.2 Poliţie Rurală Breasta au fost sesizaţi de un bărbat, din comuna Breasta, cu privire la faptul că vecina sa, Stan Raisa Maria Nicoleta, de 2 ani şi 5 luni, a plecat voluntar de la locuinţa părinţilor ei, vecinii apelantului, şi nu a mai revenit.


Semnalmente fetiţei sunt: înălţime 100 centimetri, greutate 12-14 kilograme, ochii căprui, părul şaten, scurt, ondulat. La momentul plecării, minora purta un tricou galben, pantaloni lungi de culoare negru, fiind desculţă.


Persoanele care deţin informaţii utile cu privire la minora dispărută sunt rugate să apeleze numărul unic de urgenţă 112 sau să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3837 secunde