Video UPDATE ISU Dobrogea: Panică la târgul de Crăciun: Zeci de persoane, blocate în roata panoramică din Constanța

6229
UPDATE ISU Dobrogea: Panică la târgul de Crăciun: Zeci de persoane, blocate în roata panoramică din Constanța - media170145067671249400-1701452028.jpg
UPDATE: 16 adulți și 29 copii au fost scoși în sioguranță de pompăierii militari. Nimeni nu a avut nevoie de îngrijiri medicale. 


"Incidentul a fost semnalat vineri seara la apelul unic de urgență 112, Inspectoratul de Urgență Dobrogea a fost solicitat să intervină la Tărgul de Crăciun acolo unde roata panoramică a rămas blocată cu persoane în ea. La fața locului au fost alocate mai multe resurse 3 echipaje de prim ajutor, o autoscară, o autoplatformă și o autospecială de stingere. Roata a fost repusă în funcțiune iar persoanele au fost extrase din cabine în siguranță," au transmis reprezentanții ISU Dobrogea.


Știrea inițială:


Zeci de persoane au rămas blocate, vineri seara, în roata din Târgul de Crăciun din Constanța.


Conform primelor informații, 35 de persoane erau în roată. ISU Dobrogea a alocat mai multe forțe, între care SMURD, autoscară , autoplatformă.


La scurt timp după ce militarii ISU Dobrogea au intervenit la scara panoramică din parcul „Oleg Danovski”, instalația a fost deblocată, iar persoanele au coborât în siguranță.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2077 secunde