UPDATE. Student bătut în Tomis Nord / Polițiștii au un suspect

589
UPDATE. Student bătut în Tomis Nord / Polițiștii au un suspect - bataie-1413878727.jpg

Articole de la același autor

UPDATE Suspectul Fabian Ovidiu Hristu nu este pentru prima dată în atenția oamenilor legii. Acesta a fost mai anchetat, în urmă cu patru ani, când a fost surprins în timp ce conducea o motocicletă, deși nu avea permis de conducere.


Un tânăr de 26 de ani și amicul lui au fost bătuți, aseară, în cartierul Tomis Nord, în timp ce stăteau la coadă la un fast - food. Tânărul a reclamat că agresorii i-au furat banii pentru taxa la facultate și un lanț de aur, pe care-l avea la gât. Mai mult, acesta le-a spus anchetatorilor că bănuiește că agresorii sunt consumatori de droguri.
Sesizarea la 112 a fost făcută în jurul orei 20.50. Alexandru Andrei Strîmbeanu, de 26 de ani, din Tulcea, le-a spus oamenilor legii că împreună cu amicul lui, Ionuț Lanț, se aflau în dreptul fast-food-ului Rally Hot, de pe strada Dobrilă Eugeniu, din cartierul Tomis Nord. În timp ce stăteau la coadă, mai mulți indivizi au tăbărât asupra lor, lovindu-i cu pumnii și picioarele. 
În încercarea de a scăpa de ploaia de lovituri, tinerii s-au refugiat în autoturism și au blocat ușile. Indivizii reușiseră însă să-i sustragă lui Alexandru Strîmbeanu 2.200 de lei - banii pentru taxa de facultate, actele autoturismului și un lanț din aur în greutate de aproximativ 36 de grame, pe care-l purta la gât.
Victima le-a spus oamenilor legii că pe unul dintre suspecți îl știe din vedere. Anchetatorii au stabilit că este vorba despre Ovidiu Fabian Hristu, de 22 de ani, din Lumina.
Ancheta este continuată de polițiștii Biroului de Investigații Criminale Constanța.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9196 secunde