UPDATE - Țeapă de mii de lei pentru niște cursuri inexistente

141
UPDATE - Țeapă de mii de lei pentru niște cursuri inexistente - 13noiembrieinselaciuneasociatie6-1415883166.jpg

Articole de la același autor

UPDATE -  Constănțeanul acuzat că a indus în eroare denunțătorul a fost eliberat, în cursul acestei zile, și nu mai este cercetat penal. Această măsură a fost luată după împăcarea părților, respectiv a denunțătorului și a suspectului Mihai Cezar M.; totodată, spun anchetatorii, banii au fost recuperați. 


Polițiștii de la Serviciul de Investigare a Fraudelor au organizat un flagrant, ieri, pentru prinderea unui individ care a convins o persoană să-i plătească mii de lei, pentru niște cursuri de formare profesională nautice, inexistente.

Denunțătorul a cerut sprijinul oamenilor legii, povestind că în luna octombrie a luat legătura cu Mihai Cezar M., de 40 de ani, care i-a spus că-l poate ajuta să se înscrie la cursurile de formare profesională organizate de o asociației. Drept pentru care, i-a cerut 8.000 de lei și 800 de lei, și i-a eliberat în fals chitanțe în numele asociației respective, pentru 4.000 de lei.

Ulterior, i-a mai cerut 400 de lei, pentru "cheltuieli de protocol pentru comisia de examinare". Suspectând că este ceva în neregulă, victima s-a adresat oamenilor legii. Și astfel a fost organizat flagrantul.

Suspectul a fost reținut, fiind introdus în arestul Poliției Constanța. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1476 secunde