UPDATE. Un autoturism, o autospecială de stingere și vegetația uscată din jur au luat foc, în localitatea Culmea

1155
3
UPDATE. Un autoturism, o autospecială de stingere și vegetația uscată din jur au luat foc, în localitatea Culmea - masina-incendiata-1720512848.jpg

Articole de la același autor

Marți, în jurul orei 11:00, în zona Ferma lui Ilie, din localitatea Culmea, orașul Ovidiu, un autoturism a luat foc, iar flăcările se extind la miriștea din apropiere.


La fața locului pompierii au intervenit cu teri autospeciale de stingere.


Chiar dacă autospecialele au fost amplasate într-o zonă sigură, una dintre acestea a fost afectată de flăcări, din cauza schimbării direcției vântului.


Unul dintre pompieri a avut nevoie de îngrijiri medicale și a fost transportat conștient la spitalul județean pentru investigații medicale amănunțite.


Până acum, flăcările au afectat o suprafață de aproximativ 50 de hectare.

UPDATE:

Incendiul a fost lichidat. Autoturismul a ars în totalitate, iar 220 de hectare de miriște au fost afectate.


Comentează știrea

GurulPloii : Sa fie ploaie peste miriste
Marti, 9 iulie

Te duci cu 1 autospeciala de stingere si ia foc ! Bravo Focule !

infrastrucura
Marti, 9 iulie

Chemi 2 detasamente, unii cu 1masina [auto baza] si altii cu "muschii". Si cu toata priceperea cu ce sa stingi focul daca echipamentele sint de "muzeu" ??? Cum ia foc masina ??? Parca ISU cu ceva mai buna dotare dar personal pe unde au, nimica ??? E filme de acu 30si anisori aveau aia elicoptere specializate, etc ... etc ... etc

GurulVantului : Focul Suferea !
Marti, 9 iulie

E vorba de meserie si dotare, nimic mai mult ! Altfel e mana Cotorantei care a momit pe cei 2Guru dar ZinaNorilor impreuna cu GurulApei va aduce curcubeul pe plaiul inflacarat !

Pagina a fost generata in 0.4367 secunde