Polițiștii au avut treabă

Urmărire spectaculoasă cu un Matiz plin cu pești

1386
Polițiștii de frontieră constănțeni au reținut, în vederea confiscării, aproximativ 100 kg pește de la două persoane care nu dețineau documente legale de proveniență și transport.
Niculae Nițescu, de 59 de ani, din Constanța, a fost depistat în zona Chituc, cu 20 kg de pește de diverse specii (șalău, caras, babușcă) în portbagajul mașinii cu care se deplasa.
În cazul lui Mircea Bunduc, de 57 de ani, din Mangalia, polițiștii de frontieră au recurs la urmărirea mașinii cu care se deplasa acesta, întrucât a refuzat să oprească la semnalele acustice și luminoase.
Polițiștii de frontieră derulau o acțiune în zona localitatii Tuzla, pe DN 39 și au semnalat autoturismului Matiz, condus de Bunduc, să tragă pe dreapta. Șoferul a simulat intenția de a opri, dar brusc a schimbat direcția de mers și polițiștii de frontieră au pornit în urmărirea lui. În localitatea Tuzla l-au oprit, l-au legitimat și au verificat portbagajul autoturismului. Mircea Bunduc avea în mașină cinci saci cu aproximativ 70 kg de scrumbie, pentru care nu deținea documente legale. Referitor la proveniența peștelui, acesta a declarat că l-a găsit pe un câmp. În ceea ce privește refuzul de a opri la control, șoferul nu a avut nicio explicație coerentă. Bărbatului i-a fost întocmit dosar penal, care a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța. Peștele, a cărui valoare este estimată la 260 de lei, a fost predat, pe bază de proces verbal, spre valorificare, unei societăți de profil abilitate.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2014 secunde