Vă simțiți în siguranță în taxiuri? Iată ce au găsit polițiștii, la un control de rutină

189
Vă simțiți în siguranță în taxiuri? Iată ce au găsit polițiștii, la un control de rutină - taxi1378698416-1383826188.jpg

Articole de la același autor

Un control realizat, săptămâna aceasta, de polițiști, a scos la iveală că pentru mulți taximetriști, normele Codului Rutier "au fost făcute pentru a fi încălcate"! 


Astfel, verificările au fost realizate la nivelul întregii țări, de către polițiști de la Transporturi și de la Rutieră. Aceștia au verificat starea tehnică a mașinilor, dar și modul în care se comportă taximetriștii în trafic. Iar rezultatele, trebuie recunoscut, au fost pe măsura așteptărilor: sute de amenzi au fost aplicate pentru defecțiuni tehnice (la sistemul de frânare, la sistemul de direcție!), iar alte sute pentru nerespectarea Codului Rutier. 


Potrivit polițiștilor, taximetriști au fost surprinși cum nu acordau prioritate pietonilor și nici celorlalte vehicule, cum călcau hotărât pe accelerație, depășind viteza limită legală. 


La final, polițiștii au reținut 39 de permise auto și aproximativ 150 de certificate de înmatriculare. Mai mult, șapte taximetriști au fost prinși că făceau transport de persoane în regim de taxi în mod ilicit. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.1259 secunde