Val de amenzi la Constanța: nu se respectă restricțiile!

543
Val de amenzi la Constanța: nu se respectă restricțiile! - amenzicoronasursaipjconstanta-1587909128.jpg

Articole de la același autor

Constănțenii nu respectă restricțiile impuse de ordonanțele militare, în contextul limitării răspândirii coronavirusului. Drept dovadă stau miile de amenzi aplicate de forțele de ordine, la nivelul județului de la malul mării.

"De la intrarea în vigoare a ordonanțelor militare au fost aplicate de către polițiștii din cadrul IPJ Constanța, jandarmii din cadrul IJJ Constanța, respectiv GMJ Tomis și polițiștii locali, 8454 de sancțiuni contravenționale, în cuantum total de 11,9 milioane de lei", au anunțat reprezentanții Instituției Prefectului Constanța.

De punctat faptul că în acest sfârșit de săptămână, în numai de 24 de ore, au fost aplicate 100 de amenzi pentru nerespectarea ordonanțelor, în valoare de peste 203.000 de lei.

"Au fost efectuate 781 de verificări cu privire la respectarea măsurilor și interdicțiilor impuse (măsuri de izolare, verificarea documentelor privind deplasarea sau libera circulație). Totodată, polițiștii constănțeni au controlat 15 societăți comerciale și PFA", au mai arătat reprezentanții Instituției Prefectului.

"Facem apel către toți locuitorii județului Constanța să respecte toate prevederile ordonanțelor militare emise. Evitați ieșirile nejustificate din casă, rezumați-vă păstrați distanța față de celelalte persoane și să respectați toate recomandările de igienă reiterate de către specialiști!", au atras atenția autoritățile.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4837 secunde