Stagnează numărul de îmbolnăviri cu Covid-19, la Constanța

285
Stagnează numărul de îmbolnăviri cu Covid-19, la Constanța - stagneazanumarul-1587910007.jpg

Articole de la același autor

Județul Constanța a raportat numai două persoane confirmate cu noul coronavirus, în weekendul care a trecut. Conform Grupului de Comunicare Strategică, în județul Constanța sunt înregistrate 224 de cazuri de Covid-19.

Numărul de îmbolnăviri pare să fi intrat pe un trend ascendent la Constanța, după ce două zile la rând au fost raportate 222 de cazuri, apoi, sâmbătă și duminică, doar câte un caz. Reprezentanții Instituției Prefectului Constanța precizează că 371 de persoane sunt, în prezent, carantinate și 535 de persoane în izolare la domiciliu.

La nivel național, însă, situația nu stă stât de bine. 401 de persoane au fost confirmate în numai 24 de ore, bilanțul îmbolnăvirilor ajungând al 11.036. Dintre aceste, 3.054 au fost declarate vindecate și externate.

Din păcate, până acum, 608 persoane diagnosticate cu infecție cu Covid-19, internate în spitale din Dolj, București, Iași, Suceava, Arad, Bacău, Timiș, Cluj, Neamț, Hunedoara, Constanța, Satu Mare, Sibiu, Ialomița, Bistrița-Năsăud, Covasna, Dâmbovița, Vrancea, Galați, Caraș-Severin, Mureș, Giurgiu, Bihor, Argeș, Vaslui, Botoșani, Alba, Sălaj, Brașov, Mehedinți, Teleorman, Gorj și Prahova, au decedat.

Alți 236 de pacienți sunt internați în secțiile de Terapie Intensivă, în acest moment. Până la această dată, la nivel național, au fost prelucrate 136.518 de teste.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5216 secunde