Vești bune

Rată uriașă de vindecare de Covid-19, la Constanța

850
Rată uriașă de vindecare de Covid-19, la Constanța - vestibuneratadevindecare-1587910067.jpg

Articole de la același autor

148 de persoane infectate cu noul coronavirus s-au vindecat, în județul Constanța. Vestea bună a fost anunțată de prefectul județului, George Niculescu. Acesta a subliniat însă că nu trebuie încă să ne relaxăm și că trebuie să respectăm în continuare toate restricțiile.

"Avem o rată de vindecare de 65%, rezultate obținute cu ajutorul personalului medical constănțean, un exemplu de implicare și profesionalism pentru noi toți. De altfel, trebuie să apreciem eforturile medicilor, asistentelor, infirmierilor, tuturor celor implicați în procesul de vindecare. Și ce altă metodă mai bună avem de a ne arăta aprecierea, decât să fim responsabili și să nu le îngreunăm misiunea? Fac apel către toți locuitorii acestui județ să respecte în continuare prevederile ordonanțelor militare", a declarat prefectul județului.

Acesta ne îndeamnă să fim în continuare atenți și să nu ieșim din casă decât dacă avem treburi urgente, ce nu pot fi rezolvate de acasă.

"Repet, și pentru cei care mă înțeleg greșit: cei care merg fie la muncă, fie în ajutorul celor aflați în nevoie, fie au de rezolvat situații justificate, se pot deplasa, dacă prezintă motivația organelor de ordine. Dreptul la muncă sau la liberă circulație (justificată) nu vă este îngrădit. Pe cei care pot să amâne deplasările, care pot sta acasă, îi rog să o facă. Înțeleg că toată lumea a obosit să se gândească doar la coronavirus, să se simtă amenințați de acest dușman nevăzut. Dar, cu puțină răbdare, vom trece și de asta. Responsabilitatea voastră, a tuturor, se va traduce în vieți salvate!", a mai spus George Niculescu.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5334 secunde