Alți pompieri, confirmați cu coronavirus, la Constanța

257
Alți pompieri, confirmați cu coronavirus, la Constanța - pompiericoronasursaigsu-1587909952.jpg

Articole de la același autor

Numărul pompierilor confirmați cu SARS-CoV-2 crește de la o zi la alta. Astfel, alți cinci pompieri au primit, la sfârșitul săptămânii trecute, confirmarea infectării cu virusul care a alertat o întreagă lume, în consecință numărul celor infectați crescând la 15.

Potrivit surselor din cadrul ISU Dobrogea, și aceștia cinci, precum colegii lor diagnosticați săptămâna trecută, sunt asimptomatici și sunt ținuți sub observație, în spital. De menționat că patru dintre militarii din cadrul detașamentului sunt internați la Fetești, având în vedere că domiciliază în județul Ialomița, iar ceilalți sunt internați la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Constanța.

Totodată, reprezentanții ISU Dobrogea dau asigurări, în continuare, că activitatea detașamentului din Cernavodă nu a fost afectată, existând resursele necesare pentru toate intervențiile și pentru a răspunde prompt la toate apelurile la 112.

Reamintim că, pe 17 aprilie, s-a stins din viață primul pompier răpus de coronavirus, care activa din 2007 în cadrul Detașamentului Cernavodă. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3951 secunde