Vameș arestat pentru luare de mită

528
Un vameș constănțean a fost prins, luni seară, de procurorii DNA - Serviciul Teritorial Constanța primind mită suma de 700 de dolari. Prezentat, ieri, magistraților de la Tribunalul Constanța, el a fost arestat pentru o perioadă de 29 de zile pentru comiterea infracțiunii de luare de mită.

Potrivit procurorilor DNA Con-stanța, în perioada 20 - 23 martie 2012, Nelu Valentin Sandu a primit, prin intermediari, de la reprezentantul unei societăți comerciale cu activitate de import - export, suma de 700 de dolari. În schimbul banilor, Sandu, în calitatea sa de lucrător vamal în cadrul Birou-lui Vamal Constanța Sud - Agigea, trebuia să întocmească mai repede forma-litățile vamale necesare activității firmei denunțătorului.

De asemenea, în același mod, la data de 2 aprilie 2012, Nelu Valentin Sandu a primit de la reprezentantul aceleiași firme, tot prin intermediari, suma de 700 de dolari. Numai că, de această dată, procurorii l-au prins în flagrant delict.

Ieri dimineață, Sandu a fost prezentat magistraților de la Tribunal cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 29 de zile, cerere care a fost însușită de judecători.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 02 Martie 2012
Stire din Economie : Tupeu de vameș
Pagina a fost generata in 0.3644 secunde