Verișorul Raisei a primit mandat de arestare pentru următoarele 30 de zile

249
Verișorul Raisei a primit mandat de arestare pentru următoarele 30 de zile - verisor-raisa-1717089150.jpg

Articole de la același autor

Băiatul de 15 ani acuzat de uciderea Raisei, fetiţa de doi ani şi cinci luni, găsită moartă în urmă cu două zile, a primit mandat de arestare pentru următoarele 30 de zile.


Tribunalul Dolj a emis, joi după-amiază, mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile pe numele minorului de 15 ani acuzat de uciderea Raisei, fetiţa de doi ani şi cinci luni, din comuna Breasta, judeţul Dolj, găsită moartă în urmă cu două zile.


Codreanu Nicolas Masi este acuzat de omor calificat, după ce i-ar fi aplicat Raisei, verişoara lui, mai multe lovituri de cuţit şi apoi a strangulat-o.


"Respinge cererea formulată de inculpatul Codreanu Nicolas Masi privind luarea măsurii arestului la domiciliu. (...) Admite propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj. Dispune arestarea preventivă a inculpatului Codreanu Nicolas Masi pe o durată de 30 de zile, de la 30.05.2024 până la data de 28.06.2024 inclusiv, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor calificat, prev. de art. 188 alin. 1 - art. 189 alin. 1 lit. i Cod penal, cu aplic. art. 113 alin. 2 C.p. În temeiul art.275, al.3 Cod procedură penală, cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului", se menţionează în decizia instanţei.


Decizia este cu drept de contestaţie în 48 ore de la pronunţare.


Potrivit Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj, Raisa ar fi fost victima unor acţiuni de violenţă, iar în urma administrării mai multor mijloace de probă, s-a conturat ipoteza conform căreia minorul Codreanu Nicolas Masi, de 15 ani, a fost cel care a produs leziunile ce au dus la decesul fetiţei.


"În urma cercetărilor efectuate şi căutărilor extinse efectuate în zonă de o echipă complexă (...) a fost identificat cadavrul minorei Stan Raisa Maria Nicoleta într-o zonă cu vegetaţie abundentă situată în spatele imobilului unde aceasta a fost văzută ultima data în viaţă şi s-a efectuat cercetarea la faţa locului. În cauză s-a dispus efectuarea autopsiei medico-legale a cadavrului, iar în urma acesteia s-a stabilit faptul că moartea minorei a fost una violentă şi s-a datorat hemoragiei interne şi externe, provocată de un politraumatism cu multiple plăgi, dintre care unele penetrante, dar şi asfixiei 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3536 secunde