Mai mulți polițiști locali cercetați pentru că luau șpagă de la șoferi

171
Mai mulți polițiști locali cercetați pentru că luau șpagă de la șoferi - dga-1717088750.jpg

Articole de la același autor

Ofițerii Direcției Generale Anticorupție au descins, joi dimineață, la sediul Poliției Locale Sector 1 din Calea Griviței. Aceștia au ridicat 18 polițiști locali de la Serviciul Ordine Publică și de la Biroul Circulație Rutieră, care sunt cercetați pentru fapte de corupție. La finalul audierilor, patru dintre cei 18 ridicați cu mandate au fost puși sub control judiciar, pentru 60 de zile, în cazul celorlalți nefiind luată nicio măsură preventivă, au spus, pentru Gândul, surse judiciare.


”Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti în colaborare cu Serviciul Anchete din cadrul Direcţiei Generale Anticorupţie au pus în executare 18 mandate de aducere într-un dosar în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de luare de mită, dare de mită, trafic de influentă şi abuz în serviciu.


S-a reţinut că în perioada mai 2023 – februarie 2024, poliţişti locali din cadru Poliţiei Locale Sector 1 Bucureşti au pretins şi primit, cu titlu de mită, de la mai mulţi conducători auto sume de bani ori alte foloase pentru a nu-şi îndeplini în mod corespunzător atribuţiile de serviciu.


De asemenea, aceştia au intervenit pe lângă alţi colegi din cadrul Poliţiei Locale Sector 1 Bucureşti în scopul de a nu sancţiona anumiţi conducători auto ori pentru a anula sancţiunile pe care conducătorii auto le-am primit ca urmarea a unor abateri săvârşite la regimul rutier”, au transmis anchetatorii.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.3651 secunde