Cluburile din stațiunea Mamaia controlate de polițiști. Nereguli găsite și amenzi date

383
Cluburile din stațiunea Mamaia controlate de polițiști. Nereguli găsite și amenzi date - politia-control-1714746106.jpg

Articole de la același autor

În perioada 1-2 mai a.c., polițiști din cadrul Serviciului de Ordine și Siguranță Publică au desfășurat o acțiune pentru verificarea respectării prevederilor Legii 333/2003, privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor şi protecţia persoanelor, în cluburile din stațiunea Mamaia.
În urma neregulilor constatate, au fost aplicate 3 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 15.000 de lei.


De asemenea, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Mangalia – Secția 2 Poliție Vama Veche - 2 Mai au desfășurat în data de 2 mai, o acțiune pentru menținerea climatului de ordine publică și prevenirea consumului de substanțe interzise.
În urma neregulilor constatate, au fost aplicate 9 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 5.000 de lei.
De asemenea, a fost retras un certificat de înmatriculare.


Și polițiștii din cadrul Poliției Orașului Hârșova au desfășurat o acțiune pentru asigurarea ordinii și liniștii publice și creșterea gradului de siguranță rutieră.
Ca urmare a activităților desfășurate, au fost aplicate 7 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 5.000 de lei.


La data de 2 mai a.c., polițiști din cadrul Poliției Orașului Năvodari au desfășurat o acțiune pentru menținerea ordinii și liniștii publice.
Ca urmare a activităților desfășurate, au fost aplicate 9 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 2.000 de lei.


La data de 2 mai a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Mangalia – Secția 3 Poliție Costinești au desfășurat o acțiune pentru menținerea climatului de ordine publică și creșterea gradului de disciplină rutieră.
În urma neregulilor constatate, au fost aplicate 4 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 3.000 de lei.
De asemenea, a fost reținut în vederea suspendării un permis de conducere și a fost retras un certificat de înmatriculare.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.242 secunde