Tot mai multe activități preventive derulate de polițiștii constănțeni

120
Tot mai multe activități preventive derulate de polițiștii constănțeni - big03102017prevvictimizariiminor-1705672660.jpg

Articole de la același autor

Polițiști din cadrul Serviciului Siguranță Școlară și Prevenirea Criminalității, împreună cu specialiștii Agenției Naționale Împotriva Traficului de Persoane -Centrul Regional Constanța, au fost prezenți în data de 18 ianuarie a.c., în rândul elevilor și cadrelor didactice ale Liceului Tehnologic „C.A. Rosetti”, Liceului Energetic din Constanța, Colegiului Național de Arte „Regina Maria” și Școlii Gimnaziale nr.43, desfășurând o serie de activități preventive privind consumul de substanțe interzise, faptele cu violență și disparițiile de minori.


Și polițiștii din cadrul Poliției Orașului Năvodari au desfășurat activități de prevenire și combatere a traficului și consumului de droguri sau alte substanțe interzise și pentru respectarea prevederilor Legii 33/2003.
În urma neregulilor constatate, au fost aplicate 6 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 6000 de lei și au fost reținute două certificate de înmatriculare.


La data de 18 ianuarie a.c., polițiști din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Cogealac au desfășurat activități de prevenire și combatere a traficului și consumului de droguri sau alte substanțe interzise și pentru creșterea gradului de disciplină rutieră.
În urma neregulilor constatate, au fost aplicate 3 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 2.800 de lei.


Infracțiune la regimul rutier, constatată de polițiști


La data de 18 ianuarie a.c., în jurul orei 15.20, polițiști din cadrul Poliției orașului Techirghiol au fost sesizați cu privire la faptul că, pe strada Muncii, a avut loc un accident rutier (tamponare), între două autoturisme conduse de doi bărbați.
Conducătorii auto au fost testați cu aparatul din dotare, iar în cazul unuia dintre ei au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive.
Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.”
În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală.


xxx


La data de 18 ianuarie a.c., polițiști din cadrul Poliției orașului Cernavodă au desfășurat o acțiune pentru menținerea ordinii publice și liniștii publice.
În urma neregulilor constatate, au fost aplicate 3 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 700 de lei.




Mandat pus în aplicare de polițiști


La data de 18 ianuarie a.c., în jurul orei 16.20, polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale-Unitatea Teritorială de Căutare Peroane Dispărute sau Urmărite au identificat un bărbat, de 27 de ani, pe numele căruia Judecătoria Constanța a emis mandat de executare a pedepsei de 8 luni de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.
Bărbatul a fost condus și încarcerat în Penitenciarul Poarta Albă.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.5013 secunde