Polițiști în acțiune! Ce infracțiuni s-au mai petrecut în județul Constanța

641
Polițiști în acțiune! Ce infracțiuni s-au mai petrecut în județul Constanța - mczoptq0mczoyxnoptywmji4nwjlyzrj-1701956295.jpg

Articole de la același autor

Mandat pus în aplicare de polițiști


La data de 6 decembrie a.c., polițiști din cadrul Poliției Orașului Năvodari au identificat un bărbat, de 33 de ani, pe numele căruia Judecătoria Constanța a emis mandat de executare a pedepsei de 4 ani și 9 luni de închisoare, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.
Bărbatul a fost condus și încarcerat în Penitenciarul Poarta Albă.


Infracțiuni la regimul rutier, constatate de polițiști


La data de 6 decembrie a.c., în jurul orei 22.00, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Mangalia au identificat un bărbat, de 55 de ani, care a condus un autoturism, pe strada Școlii din comuna Topraisar, fiind sub influența băuturilor alcoolice.
Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,93 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Ulterior, a fost condus la spital, pentru prelevarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală.


Dosar penal pentru evadare


La data de 6 decembrie a.c., polițiști din cadrul Serviciului Investigații Criminale au efectuat activități de verificare la domiciliu a unui bărbat, de 20 de ani, față de care instanța de judecată a dipus măsura preventivă a arestului la domiciliu.
Cu această ocazie, s-a constatat că persoana în cauză nu se află la domiciliu.
În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de evadare.


Activități preventive


La data de 6 decembrie a.c., polițiști din cadrul Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității, împreună cu specialiști din cadrul Agenției Naționale Împotriva Traficului de Persoane – Centrul Regional Constanța, au acționat pentru prevenirea utilizării fără drept de obiecte pirotehnice, a criminalității informatice, a victimizării minorilor, a agresiunilor sexuale și a traficului de persoane, în rândul elevilor de la Liceul Tehnologic Gheorghe Duca din municipiul Constanța.
De asemenea, au desfășurat activități de prevenire a bullying-ului și a victimizării minorilor, la Școala Gimnazială nr. 28 Dan Barbilian, din municipiul Constanța.
Totodată, au derulat acțiuni de prevenire a minorilor, în rândul persoanelor refugiate.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7088 secunde