Infracțiuni la regimul rutier, constatate de polițiști, la Constanţa

233
Infracțiuni la regimul rutier, constatate de polițiști, la Constanţa - x-infractiuni-1701260479.jpg

Articole de la același autor

Doi şoferi au fost depistaţi în traficul din judeţul Constanţa, deşi nu deţin permis de conducere. Mai mult, unul dintre ei consumase alcool, iar celălalt posibil substanţe interzise.
 

„La data de 27 noiembrie a.c., în jurul orei 19.00, polițiști din cadrul Secției 5 Poliție Rurală Cogealac au identificat un bărbat, de 43 de ani, care a condus un autoturism, pe strada Gării din comuna Cogealac, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule și fiind sub influența băuturilor alcoolice. Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat”, informează Poliţia Constanţa.


O zi mai târziu, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Secția 5 Poliție au identificat un bărbat, de 24 de ani, care a condus un autoturism, pe strada Baba Novac, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.


În urma testării cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive.
 

„Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise”, punctează oamenii legii.

În ambele cauze a fost întocmit dosar de cercetare penală.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4147 secunde