Cu ce se mai confruntă, în teren, polițiștii constănțeni la început de an

159
Cu ce se mai confruntă, în teren, polițiștii constănțeni la început de an - politialocalapolitistilocali-1704470466.jpg

Articole de la același autor

Mandat pus în aplicare de polițiști


La data de 4 ianuarie a.c., polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au identificat un bărbat, de 38 de ani, pe numele căruia Tribunalul Constanța a emis mandat de executarea a pedepsei de 3 ani și 8 luni de închisoare pentru săvârșirea infracțiunilor de constituirea unui grup infracțional organizat și efectuarea fără drept de operațiuni cu produse susceptibile a avea efecte psihoactive.
Bărbatul a fost condus și încarcerat în Penitenciarul Poarta Albă.


Infracțiune la regimul rutier, constatată de polițiști


La data de 5 ianuarie a.c., în jurul orei 03.30, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Secția 2 Poliție identificat un bărbat, de 19 ani, care a condus un autoturism, pe bulevardul Tomis.
În urma testării cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive.
Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.


Acțiuni ale polițiștilor constănțeni


La data de 4 ianuarie a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Medgidia au desfășurat o acțiune pentru menținerea climatului de ordine și siguranță publică.
În urma activităților desfășurate, au fost depistați doi minori, de 13 ani, respectiv 15 ani, dați în căutare din data de 3 ianuarie a.c.


La data de 4 ianuarie a.c., polițiști din cadrul Poliției Orașului Năvodari au desfășurat o acțiune pentru creșterea gradului de siguranță rutieră și verificarea prevederilor Legii 333/2003.
În urma activităților desfășurate, au fost aplicate 5 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 3.000 de lei.


Activități preventive


La data de 4 ianuarie a.c., polițiști din cadrul Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității au desfășurat activități de prevenire a furturilor din locuințe și a tâlhăriilor, în comuna Mihail Kogălniceanu.
Totodată, au acționat pentru prevenirea și combaterea traficului și consumului de droguri și a infracțiunilor săvârșite cu violență, în proximitatea mall-urilor din municipiul Constanța.
De asemenea, au derulat activități de prevenire și combatere a traficului și consumului de droguri, în rândul instructorilor auto și al persoanelor înscrise la școlile de șoferi din municipiul Constanța și orașul Năvodari.






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.2435 secunde