Veteranul hoților de buzunare din Constanța

3214
4
Veteranul hoților de buzunare din Constanța - fondhotbuzunarealexandrubelov-1346691590.jpg

Articole de la același autor

Îl recunoașteți pe bărbatul din fotografie? L-ați întâlnit în stația de autobuz sau în mijlocul de transport în comun, iar călătorii
din jur v-au atras atenția că v-a furat bani din poșetă? În acest caz, adresați-vă Poliției municipiului Constanța, care-l anchetează în mai multe dosare penale.

În municipiului Constanța mai sunt puțini hoți "specializați" în furturi din buzunare. Polițiștii sunt cei care admit că mai sunt puțini șuți care să aibă răbdarea, finețea și subtilitatea de care este nevoie pentru a "face" pe cineva la buzunare sau poșete, în doar câteva secunde și fără ca victima să-și dea seama.
Printre aceștia se numără și Alexandru Belov. În vârstă de 53 de ani, este veteranul hoților din buzunare, a fost închis de câteva ori, dar în ultimii ani s-a aflat în libertate. Și deși nu mai are agilitatea "colegilor" mai tineri, încă mai poate fi văzut în autobuzele care străbat municipiul, în căutare de victime.
În prezent, bărbatul este anchetat de Compartimentul Furturi din Buzunare, din cadrul Poliției municipiului Constanța, în două dosare penale.

Cercetat în două dosare penale
Primul furt - în urma căruia victima l-a identificat pe baza albumului foto - a avut loc pe 20 mai, în stația de autobuz din zona Spitalului Județean. Profitând de înghesuiala creată la sosirea autobuzului 43, suspectul a desfăcut fermoarul poșetei victimei, până la jumătate, și a reușit să sustragă portofelul în care se aflau 600 de lei.
Totodată, constănțeanul este suspectat că operând la fel a reușit să fure, pe 6 iunie, din poșeta unei alte femei, suma de 850 de lei; furtul acesta a avut loc tot în stația RATC de la Spitalul Județean Constanța.
În ambele cazuri, ne-au declarat polițiștii, victimele l-au recunoscut fără multă osteneală.
"Dezavantajul lui, din cauza căruia este remarcat repede de cei din jur, este faptul că este foarte înalt. Are aproximativ 1,90 metri, este slab, ten deschis și păr cărunt. Nu trece neobservat, astfel că victimele și-au amintit imediat că l-au văzut în jurul lor atunci când le-au dispărut banii", ne-au precizat polițiștii constănțeni.
În schimb, suspectul a negat comiterea faptelor. "A ținut să precizeze că dacă le-ar fi comis el, ar fi recunoscut. Dar că, dățile aces-tea, nu a fost el", au adăugat oa-menii legii.

Îl recunoașteți? Mergeți la Poliție!
Constănțenii care l-au observat în preajma lor în stațiile de autobuz sau în mijloacele de transport, după care au constatat dispariția unor sume de bani sau a telefoanelor mobile, să se adreseze polițiștilor din cadrul Compartimentului de Furturi din Buzunare. "Nu vom reuși să scăpăm de hoții de pe străzi, dacă nu primim plângeri și nu le întocmim dosare penale!", au subliniat polițiștii constănțeni.
În prezent, Alexandru Belov este cercetat în libertate pentru furt, iar polițiștii constănțeni continuă cercetările pentru a stabili dacă a mai comis și alte fapte incriminate de legea penală.

Hoții din buzunare acționează în special în stațiile RATC de la Gară și de la Spitalul Județean Constanța (dar nu este exclus să-i întâlniți și în alte zone) și preferă să "atace" în înghesuială, în momentul în care călătorii se grăbesc să urce în mijloacele de transport în comun.



Comentează știrea

Un vecin de pe Strada Turda
4 septembrie 2012
Mizerie de nedescris si sobolani cat o pisica pe str TURDA,NR 26

Locuiesc pe strada Turda,lana Universitatea Ovidius de pe b-dul Mamaia.La nr 26, nu locuieste nimeni(vine din cand in cand o batrana,care le da sa manance cainilor din curte.Este o tarla intreaga de caini,mari si mici(dintre care si 2 sau 3 caini lup),care stau mai tot timpul nemancati.In cateva randuri,s-au mancat la propriu intre ei,s-a intamplat asta de cel putin 3 ori.In curte este o mizerie de nedescris,batrana aduna de peste tot gunoaie pe care le depoziteaza in curte,curte care este plina de sobolani care au ajuns si in curtile vecine,inclusiv in curtea mea.Nu stiu cui sa ma adresez,vad ca Primaria Constanta nu da 2 bani pe probleme de genul.Str TURDA,NR 26.Treceti sa vedeti cu ochii vostri!

Ioana
4 septembrie 2012
!!!!

Ar fi cazul ca politia sa se implice odata pentru totdeauna dar nu asa..vai dam declaratii si ne facem imagine de oameni responsabili ii inchidem 3 zile si le dam drumul! pedepsele ar trebui sa fie mult mai dure! eu una evit mijloacele de transport in comun si in general tot ce inseamna tigani! desi nici cu romanii nostri cu ne putem mandrii mai mult..

maria
5 septembrie 2012
APEL

Oameni buni, faceti apel la primarie si la consilierii din constanta, macar acum cu alegerile, sa se aloce bani pt camere de luat vederi pt orice alee din oras. Avem dreptul, pe banii din taxele noastre sa traim in siguranta. Este lucrul cel mai important. NU pierdeti ocazia asta.

Vecinu
6 septembrie 2012
....

Alexandru Belov zis Tatutzuuu ....haha :)))) cel mai ..mare manglitor batran....plin de vrajeala de 2 lei ..

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 01 Septembrie 2012
Stire din Eveniment : Ce se mai fură în Murfatlar
Pagina a fost generata in 0.3243 secunde