Viața și moartea interlopului Iulian Ursoi. De la campion de kickboxing, la arestări pentru bătăi

2561
2

Articole de la același autor

Marți seară, Iulian Marius Ursoi, fostul campion la kickboxing, a ales să-și pună capăt zilelor, spânzurându-se de un copac aflat în spatele casei, în localitatea Eforie Nord. Potrivit anchetatorilor, acesta ar fi fost găsit de un vecin, care a alertat autoritățile prin 112. Vecinul l-a găsit pe Ursoi îmbrăcat la 4 ace, într-un costum. Iulian Ursoi a fost extrem de lucid când a comis suicidul. În casă era curățenie și toate lucrurile erau în ordine. Înainte de a-și pune capăt zilelor, Iulian Ursoi a aprins o candelă și s-a rugat la Dumnezeu. 


"Polițiștii constănțeni au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat în vârstă de 44 de ani s-ar fi sinucis. Colegii noștri, deplasați operativ la fața locului, au efectuat cercetările de rigoare. În cauză, polițiștii au deschis o anchetă, iar sub coordo-narea procurorului de caz, vor fi luate măsurile legale", a declarat subinspector Alexandra Crețu, pur-tătorul de cuvânt al IPJ Constanța. Tot anchetatorii sunt cei care infirmă varianta vreunui bilet de adio lăsat de Iulian Ursoi.


La data de 2 septembrie, judecătorii au decis ca Iulian Ursoi să fie cercetat în libertate, după ce și-a amenințat iubita și i-a trimis o coroană de flori pe care era scris numele ei. De asemenea, a primit interdicția de a nu se apropia de ea. Sportivul a ignorat decizia instanței și și-a vizitat iubita la muncă, acolo unde a agresat-o verbal și fizic. La data de 16 septembrie, Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța a cerut înlocuirea acestei măsuri cu cea a ares-tului preventiv, iar instanța a dispus schim-
barea măsurii. 


Iulian Ursoi a depus contestație, iar ieri ar fi aflat, cel mai probabil, că trebuie să se întoarcă în spatele gratiilor pentru următoarele 30 de zile, în stare de arest preventiv. Decizia finală urma să fie luată de către Tribunalul Constanța. Mai multe persoane, rude și prieteni, s-au strâns la locuința acestuia din Eforie, folosită de Iulian Ursoi pentru a antrena copiii să devină campioni la kickboxing.


De-a lungul timpului, Iulian Ursoi a trecut de la activitatea sportivă, în cadrul căreia a devenit campion la kickbo-xing și mai apoi antrenor de copii, pe care i-a ajutat să facă performanță în acest sport, la activități considerate de polițiști a fi ilegale. De multe ori a trecut prin mai multe momente contro-versate și a ajuns în prim-plan, în alte ipostaze, fiind acuzat că a snopit în bătaie o polițistă și familia ei. 


Comentează știrea

Murphy
22 septembrie 2016
Mare om, mare caracter !

Pacat de cei care urmaresc distrugerea vietilor unor mari talente, asa faceau doar comunistii, oare n-au disparut, mai sunt, mai fac rau, pana cand ? Cum sa bagi in puscarie un om care se cearta cu nevasta-sa ? Un mare campion mondial, cum sa poti face asemenea rau ?

Ceeeeeee
22 septembrie 2016
Wtf???

De la a te certa cu nevasta pana a o calca in picioare e maaaare difetenta. Un malac fara creier care, cand nu mai stie ce sa faca, da cu pumnul. Face cat il duce capul. Nu mai punem pe cati a batut si nenorocit... Bine ca-am scapat de el.

Articole pe aceeași temă

Marţi, 24 Noiembrie 2015
Stire din Eveniment : Descoperire macabră la Năvodari
Miercuri, 04 Noiembrie 2015
Stire din Eveniment : A venit la mare să se sinucidă
Pagina a fost generata in 0.9875 secunde