Video VIDEO. Cum arată noul model Dacia Duster, dotat cu cutie de viteze automată

582

Articole recomandate

Modelul Dacia Duster cu cutie de viteze automată cu dublu ambreiaj EDC (Efficient Dual Clutch), prezentat la salonul auto de la Paris, va fi disponibil în România din februarie 2017, potrivit reprezentanților Dacia, care spun că "se va găsi un preț cât mai competititiv față de concurenți".



Dacia Duster cu cutie de viteze automată, intitulată EDC, se va vinde în România din februarie 2017, fiind printre primele țări în care acest model va fi comercializat, a anunțat Andrei Stratu, șef produs gama Dacia, joi seară, într-o conferință de presă, scrie news.ro.

Deocamdată, oficialii Dacia nu au dezvăluit de la ce preț se va vinde modelul Duster îmbunătățit, dar au precizat că acesta va fi "puțin sub prețul mediu al pieței".

"Se va găsi un preț cât mai competitiv față de concurenți, vom fi poziționați la nivelul concurenței", a declarat Andrei Stratu.

Potrivit reprezentanților Dacia, Duster a fost înnoit cu o cutie de viteze automată pentru a răspunde pieței în creștere pe acest segment de autovehicule, dar și a "așteptărilor unei categorii din ce în ce mai largi de clienți".

Aceasta va fi disponibilă inclusiv pe modelul Duster 1.5 DCI 109 CP 4x2.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.0524 secunde