CLIPE DE GROAZĂ pentru doi părinți, după ce FETIȚA LOR a DISPĂRUT DE LA GRĂDINIȚĂ. A PLECAT SĂ-ȘI CAUTE JUCĂRIA PREFERATĂ

1351
CLIPE DE GROAZĂ pentru doi părinți, după ce FETIȚA LOR a DISPĂRUT DE LA GRĂDINIȚĂ. A PLECAT SĂ-ȘI CAUTE JUCĂRIA PREFERATĂ - gradinitacuprogramprelungit24518-1479454886.jpg

Articole recomandate

O fetiță de patru ani a dispărut din grădiniță după ce a cerut voie educatoarei să meargă la toaletă. Copila a plecat însă la supermarketul din apropiere ca să își caute jucăria preferată. Fetița a fost găsită în cele din urmă de către părinți.


S-a întâmplat la Zalău, fetița a cerut voie la toaletă, numai că a plecat direct la magazinul aflat la un kilometru distanță. Rămăsese cu gândul la un ponei de pluș pe care părinții nu i-l cumpăraseră cu o zi înainte.


Educatoarea a observat că fetița nu mai vine de la baie și a dat alarma. Imediat au fost sunați și părinții, care au avut inspirația să meargă la hipermarket după ce și-au adus aminte de dorința fetiței. Din fericire, copila a fost găsită teafără și nevătămată în fața centrului comercial.








Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9876 secunde