VIDEO / Iată cum SE FURĂ MOTORINA din TIR-uri, pe șoseaua spre Mangalia

211

Articole de la același autor

Azi noapte, polițiștii constănțeni au destructurat o rețea care golea rezervoarele camioanelor și autocarelor parcate în municipiul Constanța și în localitățile limitrofe. 




La acțiune au participat ofițerii Serviciului Investigații Criminale din cadrul IPJ Constanța împreună cu cei din cadrul Poliției Municipiului Constanța, Secției 1 Poliție Rurală Constanța, Postului de Poliție Agigea, Serviciul Poliției Rutiere Constanța și cu sprijinul și suportul tehnic al ofițerilor din cadrul Serviciului Operațiuni Speciale Constanța.






Pe baza informațiilor pe care le aveau, oamenii legii i-au prins în flagrant, azi noapte, pe Gheorghe S., de 25 de ani, Marian T., de 22 de ani, și Mihai C., de 25 de ani, toți din Cumpăna, în timp ce sustrăgeau combustibil din rezervoarele a două TIR-uri, parcate, pe DN 39C, varianta RO-RO.


Din primele cercetări s-a stabilit că cei trei, prin forțarea bușoanelor rezervoarelor au sustras cantitățile de aproximativ 130 litri motorină și 100 litri ulei hidraulic, creând un prejudiciu de aproximativ 2000 lei, recuperat în proporție de 60 %.


La comiterea faptei, suspecții au folosit două autoturisme înmatriculate în alt stat, ambele indisponibilizate, cercetările continuând în vederea stabilirii cu exactitate a întregii activități infracționale a celor trei, urmând a fi făcute propuneri legale corespunzătoare prin unitatea de Parchet competentă.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5461 secunde