FRAUDA se EXTINDE! Răducu Popescu, dezvăluiri incendiare despre MIZERIA de la BACALAUREAT

2450
13
FRAUDA se EXTINDE! Răducu Popescu, dezvăluiri incendiare despre MIZERIA de la BACALAUREAT - scandalbac-1377765515.jpg

Articole de la același autor

În cadrul conferinței de presă susținută cu puțin timp în urmă, inspectorul școlar general al ISJ Constanța, Răducu Popescu, a dezvăluit faptul că fraudele de la examenul de Bacalareat 2013, sesiunea septembrie, se extind. 





Este vorba despre cazuri distincte de fraudă. La Colegiul Economic Mangalia, luni, cinci elevi au fost eliminați după ce s-a constatat că au schimbat între ei ciornele, sub privirile supraveghetorilor care nu au intervenit în niciun fel. Mai mult, după ce azi-noapte au fost verificate înregistrările video, s-a constatat că și la Liceul "Dimitrie Leonida" din Constanța au avut loc fraude, la proba de ieri, motiv pentru care o clasă de 13 elevi a fost eliminată. 


De asemenea, o anchetă este în plină desfășurare la Liceul "Lazăr Edeleanu" din Năvodari, după ce 16 elevi au beneficiat de ciornele celorlalți și au avut materiale distribuite de cadrele didactice ce aveau ca atribuție respectarea metodologiei și a condițiilor legale de desfășurare a examenului, lucru care nu s-a întâmplat.


UPDATE - Cei șase profesori-supraveghetori riscă să fie dați afară din sistem


Conform afirmațiilor inspectorului general, Răducu Popescu, cei șase supraveghetori care au facilitat fraudele de la cele două probe riscă să rămână fără serviciu. "Voi solicita Ministerului Educației eliminarea din sistemul preuniversitar a celor șase cadre didactice supraveghetoare, iar în cazul în care nu există bază legală vom aplica cele mai drastice sancțiuni", a declarat inspectorul general.


UPDATEElevii frauduloși declară că nu au dat bani


În urma discuțiilor purtate de inspectorul general Răducu Popescu cu trei din cei cinci elevi de la Colegiul Economic Mangalia eliminați din examenul din luni, 26 august, de la limba română, a reieșit că nu au dat bani profesorilor supraveghetori.


UPDATE - În urma dezvăluirii celor trei cazuri de fraudă, numărul elevilor constănțeni eliminați de la primele două probe ale sesiunii de toamnă a Bacalaureatului 2013 se ridică la 55. 


La cei 15 eliminați declarați oficial de la limba română, se adaugă ceilalți cinci din clasa de la Colegiul Economic Mangalia, iar pentru ziua de ieri, la cei șase eliminați declarați ieri se adaugă cele două clase de la "Dimitrie Leonida" și "Lazăr Edeleanu" Năvodari.




Comentează știrea

13 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
ct
29 august 2013
bac

de ani de zile bacul se ia cu spaga, la scara nationala, pt ca s-a decis ca nota sa reprez un procent x din admiterea la facultate.... TOTAL GRESIT ! toate loazele, cu x corigente in liceu au devenit studenti ,apoi titrati, la aprozare gen spiru,saguna,d cantemir... asta scoate Ro de 15 ani ... semianalfabeti "titrati"

dna!!!
29 august 2013
conferentiat

Dar d-l inspector general, cum a ajuns conferentiar? E interesant de vazut dosarul de concurs, fara cercetare stiintifica si publicatii, articole, etc, etc!!!!!

profesor pensionar
29 august 2013
premiera asteptata

Este pentru prima data când un inspector general are curaj. Sa-i dea Dumnezeu sănătate și putere și poate se întâmplă ceva bun în educația din tara noastră. Sa nu-l influențeze cei din inspectorat sau directorii incompetenți. Pensionarii trebuie sa ajutați și păstrați în scoli!

Leonard
30 august 2013
the best

raducu esti the best- cel mai tare inspector. Da-i afara pe hodorogii din constanta; vezi ca sunt multiiiiiiiiiiii la multe discipline care ocupa posturi in buricu targului, iar tineretu face naveta nedecontata.

Doroftei
31 august 2013
Rugăminte

Acest Leonard este sigur un om bolnav și trebuie conștientizat că are nevoie de tratament urgent sub strictă supraveghere, nu în ambulatoriu! La Palazu Mare poate găsi asistență de specialitate, dar dacă nu are încredere în medicii de acolo, îi recomand să meargă la Bălăceanca, Socola, e cam departe și cum e în criză, cine știe ce-i capabil să facă pe drum… Nebunul în cauză cere domnului Răducu Popescu să dea afară bătrânii (la dumnealui în familie se numesc hodorogi) din Constanța.!!!! Și unde vrea nebunul să-i ducă, în deșert? Aflat în plină criză, schizofrenicul, scrie popescu și constanța, dar are grijă să scrie corect Leonard ceea ce dovedește o exacerbare a propriului eu, lucru care va da și el destul de mult de gândit medicilor specialiști. Înțeleg că dumnealui face naveta, ceilalți călători să-l observe atent, că-i periculos, dar alta este problema: în mediul rural, la începutul anului școlar se mai fac acele teste psihologice cadrelor didactice? Nu cred, nebunul (Leonard) o dovedește! Domnule Răducu Popescu, dacă îl cunoașteți pe acest Leonard, vă rog frumos, făceți-i un bine, luați-l cu binișorul și poate reușiți să-l convingeți să se interneze, bolile psihice sunt foarte grave, dar pot fi totuși tratate și ameliorate cât de cât. Dovediți încă o dată că sunteți un sufletist și vă gândiți la cei aflați în suferință!

Stoian
31 august 2013
nebunia lui doroftei

dorofteie, de la tine de la munk i-ai dus pe toti la nebuni. hodorogii care nu fac nimic la ore sa dispara la telenovele acasa. se fac si teste pentru tine.

Doroftei
1 septembrie 2013
Domnului Leonard Stoian

Quod erat demonstrandum!

Lucretia
1 septembrie 2013
nu...

nu s-a demonstrat nimic.......tu esti dus cu pluta..........il rugam pe mazare sa va faca si voua un henri coanda sa stati acolo si sa "predati". hodorogilor!!!! inutililor! ieri erau niste cozi la ISJ ....vreti ore in oras? mars la sapa daca ai putere! nu la spart seminte la catedra! oricum anu asta pe care mos/baba va prind ca luati orele unui tanar, veti vedea voi....Voi mai stiti mai babelor sa faceti un plan de lectie? Ati auzit de invatare-predare pe bază de competențe? NUUUUUUU...Credeți că elevii nu vă pârăsc ce faceți voi la ore? Aviz hodorogilor: suntem cu ochii pe voi! AAAAaaa...și să învățați să faceți și o evaluare cum trebuie. Apoi mai stam de vorba. Hai mergeți și croștați mileuri din macrame!

Tudose
1 septembrie 2013
Sugestie

Leonard Stoian are dreptate- viața la țară este grea, naveta-i scumpă și obositoare, toată lumea îl cunoaște și strigă pe uliță "Leonard nebunu" minte să participe le un concurs pentru un post în oraș, nu are, hodorogii sunt la putere, și atunci ce-i de făcut că și la balamuc îi greu? Dragă Leonard, seara înainte de culcare după ce îți sugi bine de tot degetul,bagă-l în priză să vezi ce bine e! Unii se dau cu zmeul că au lovele, tu nu ai atâția bani, dar poți deschide fereastra de la etaj, și după ce te asiguri că nu accidentezi pe nimeni, dă-ți drumul în cădere liberă, supăratule pe viață! Poți încerca și cu șoricioaică că furadanu-i scump, ce să mai vorbim, ești băiat deștept, te descurci tu....Și când o fi, boșorogii or să te jelească, mai ceva ca în telenovele, colegii de navetă for fi încremeniți că nu mai au pe seama cui să se distreze până la destinație, secțiile de psihiatrie din toată țara, caii de la dric vor vărsa râuri de lacrimi, ce mai, dramă națională, simpaticule! Și ca un individ superior ce ești, dă și o dovadă de mărinimie, înainte de hotărârea finală, roagă-i frumos pe toți hodorogii din învățământ să se alinieze ca să-i poți pupa în fund pe fiecare, în semn de iertăciune! Fii politicos, începe mai întâi cu doamnele, sunt mai numeroase... Dumnezeu să aibă în paza Lui, sufletul tău chinuit și mintea ta zbuciumată! Adio țâcnitule!

Pandele
1 septembrie 2013
Crucea de piatră

Fă Lucrețio, nu erai bună nici să speli țucalele de la Crucea de piatră, și acolo aveai nevoie de un dram de bun simț, să nu tragi cu ochiul când se cotârceau clienții cu "fetele"... Lucreția, nume de fată proastă, caută un cadru competent, că tot vorbeai de competențe, să-ți facă un test Wasserman (pici cu siguranță) și cere-i mâna lui Leonard Stoian și-n felul acesta devenită "d-na" Lucreția Leonard Stoian solicitați primarului din Șocariciu un loc la marginea localității de unde, cu ocheanul, să-i priveti pe hodorogii constănțeni în momentele lor de maximă intimitate, când în semn de totală prețuire se ușurează pe zidurile șaguniste și haretiste a căror produse sunteți... Unii "la croșetat mileuri din macrame" voi, în vacanțe la golitul foselor septice, acolo sunteți în elementul vostru și vă asigurați și hrana gratis, scatofagilor!

13 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0891 secunde