UPDATE / FRAUDĂ LA BAC, în NĂVODARI! O clasă întreagă ELIMINATĂ după ce CAMERELE video au surprins TOT!

926
2
UPDATE / FRAUDĂ LA BAC, în NĂVODARI! O clasă întreagă ELIMINATĂ după ce CAMERELE video au surprins TOT! - navodarilazaredeleanu1332777123-1377759328.jpg

Articole de la același autor

Fraudă de proporții la liceul Lazăr Edeleanu din Năvodari. O întreagă clasă a fost eliminată de la proba de Bacalaureat, existând suspiciuni de fraudă. În urma verificării înregistrărilor video s-a constatat că elevii au schimbat între ei ciornele. Frauda a avut loc ieri, în urma susținerii probei la matematică. O anchetă a Inspectoratului Județean Constanța este în plină desfășurare. Poliția nu a fost sesizată.




UPDATE - Niciunul dintre profesorii supraveghetori nu a intervenit, doi dintre aceștia fiind cercetați disciplinar. Elevii eliminați nu mai au dreptul să se înscrie la examenul de bacalaureat timp de două sesiuni, scrie realitatea.net


UPDATE -  Liviu Pop, fostul ministru al Educației a declarat la REALITATEA TV că este din ce în ce mai greu să găsești profesori supraveghetori. "E foarte greu să organizeze examenul de BAC pentru că nu mai există nici profesori care să supravegheze. O să ajungem să organizăm BAC-ul cu procurori, și cu jandarmi, și cu mascați. Concret, trebuie să introducem examenele de admitere și la liceu și la facultate", a declarat Liviu Pop, scrie realitatea.net.






Comentează știrea

un nedreptatit
29 august 2013
Faceti justitie!

Imi pare bine ca in sfarsit coruptia din invatamant incepe sa fie vazuta si sanctionata! Sunt anumite cadre didactice spagare, care fac averi din practici pacatoase, existand o adevarata filiera de corupti si necinstiti, care merita sa infunde puscaria! Si eu sunt cadru didactic, insa nu fac parte din sistemul corupt, din care foarte mult s-au capatuit peste masura! Nu cu mult timp in urma, am participat la un concurs de titularizare si, desi am sesizat atat directorul liceului respectiv, cat si Inspectoratul Scolar C-ta de hotia la care am fost supus, contracandidata mea se inspirase minute in sir din lucrarea mea, nimeni nu a luat nici o masura impotriva acesteia, desi pe caseta inregistrata se vedea foarte clar acest lucru! Nu stiu de ce, dar cred ca unii oameni din sistem sunt extrem de corupti si coruptibili! Sa se faca justitie!

Debutant
29 august 2013
Nedumerir

Nu stiam ca se fac concursuri de titularizare in fiecare liceu!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8056 secunde