Video VIDEO. Imagini GREU DE PRIVIT! Părintele Calistrat lovește puternic o femeie, chiar în curtea bisericii

14441
3
VIDEO. Imagini GREU DE PRIVIT! Părintele Calistrat lovește puternic o femeie, chiar în curtea bisericii - untitled-1668073559.jpg

Articole de la același autor

Preotul Calistrat Chifan, de la Mănăstirea Vlădiceni din județul Iași, celebru pentru sfaturile de viață pe care le oferă în mediul online, a fost înregistrat în timp ce lovea o femeie, în curtea bisericii, după slujbă.


În imagini apar mai multe persoane în curtea Mănăstirii Vlădiceni la finalul unei slujbe, într-o ceartă generalizată. La un moment dat, se observă cum părintele se apropie de o femeie din spate și o lovește cu pumnul sau palma dreaptă, femeia căzând la pământ.
Poliția din Iași deja anchetează acest incident, scrie libertatea.ro


„La data de 9 noiembrie a.c., în jurul orei 18.00, polițiștii Secției nr. 5 Poliție Iași au fost sesizați de către o femeie despre faptul că atât ea, cât și sora sa au fost agresate de către un bărbat, în timp ce se aflau la un lăcaș de cult. În cauză, polițiștii continuă cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a situației de fapt și luării măsurilor legale”, a declarat Anca Vîjiac, purtător de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Iași, citează stiripesurse.ro




Sursa video: News Alert Facebook









Comentează știrea

John
10 noiembrie 2022
preot poponar

Eu il omoram pe loc, in legitima aparare, pisa-m-as pe el de jeg!

Nicu
10 noiembrie 2022
Parintele Calistrat

esti tu jeg poponare , n-are nimica de a face acest preot cu ceea ce i se insceneaza.... gandeste inainte de a vorbi ...!!!!

Bogdan
11 noiembrie 2022
Cica preoti

Vai capul tau si cu neamul tau. Ca si parinte sa faci asa ceva e inadmisibil. Sunteti majoritatea niste imbecili ce va dati precum credinciosi, voi fiind niste derbedei care vreti doar bani. Mars cu voi la puscarie.

Răspuns la: Parintele Calistrat
Adăugat de : Nicu, 10 noiembrie 2022
esti tu jeg poponare , n-are nimica de a face acest preot cu ceea ce i se insceneaza.... gandeste inainte de a vorbi ...!!!!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.4227 secunde