Trei tineri şahişti de la CS Năvodari, pe podium la Mega Mall Chess Festival

164
Trei tineri şahişti de la CS Năvodari, pe podium la Mega Mall Chess Festival - untitled-1668074372.jpg

Articole de la același autor

Trei tineri şahişti constănţeni, Sergiu Iordache, Diana Dospin şi Sara Lazăr, toţi componenţi ai secţiei de profil din cadrul CS Năvodari, au participat la întrecerile celei de-a treia ediţii a Mega Mall Chess Festival, turneu desfăşurat la București, în organizarea CS Oxygen.

Cea mai bună prestaţie a fost cea a lui Sergiu Iordache, medaliat cu bronz în clasamentul general (69 participanţi), constănţeanul acumulând şase puncte din şapte meciuri.

Cu un total de patru puncte din şapte posibile, Diana Dospin s-a clasat pe locul 14 (din 43) la general, respectiv pe locul întâi la fete, în timp ce Sara Lazăr a încheiat pe locul 21 (din 43), respectiv pe locul al treilea la fete, „zestrea” sa fiind de 3,5 puncte din şapte posibile.

De pregătirea şahiştilor de la CS Năvodari se ocupă antrenorul Daniel Panainte.

XXX

Săptămâna aceasta, în Antalya, se desfăşoară Campionatele Europene de şah rezervate copiilor şi juniorilor, turneu la care România este reprezentată de Balazs Kovacs (U8), Vladimir Cnejev (U14), Dragoş Andrei Antonică (U18), Maria Sara Şunea (F10) şi Alexia Andreea Iordache (F14), toţi aflaţi în plutonul fruntaş, cu şanse la medalii.

Competiţia programează încă şase runde, la finele cărora vor fi desemnaţi micii campioni continentali.

Foto: Facebook / Clubul Sportiv Năvodari

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.6475 secunde