Video VIDEO. IMAGINI ȘOCANTE în spital. Un bolnav a fost lăsat în genunchi în fața liftului

376
VIDEO. IMAGINI ȘOCANTE în spital. Un bolnav a fost lăsat în genunchi în fața liftului - 61878963-1492013651.jpg

Articole recomandate

Imagini șocante au fost filmate recent într-un spital foarte cunoscut din București, de către o persoană aflată în trecere pe acolo, potrivit ProTV. 


În înregistrarea video care a fost postată pe Facebook, un bărbat bolnav, care nu se putea ține pe picioare, a fost lăsat în genunchi în fața liftului spitalului, deoarece nu s-a găsit o targă disponibilă pentru transportul acestuia. 


Cel care a filmat toată scena, George Nicoloiu, afirmă că bolnavul respectiv ar fi fost adus cu targa până acolo, de brancardieri, după care ar fi fost dat jos chiar pe hol. 
La solicitarea lui Nicoloiu, care a încercat să găsească un pat mobil pentru bărbatul care aproape că era întins pe jos, o angajată a spitalului a afirmat că nu îl poate duce la etaj, la secție, pentru că acesta nu putea urca în lift. 


Pentru ca bărbatul să fie dus la etaj, unde se aflau medicii, i-a fost adus un scaun de plastic, pe care bolnavul ar fi trebuit să se așeze în lift. Însă acesta, din cauza afecțiunii de care suferea, nu s-a putut așeza. 


Într-un final, în timp ce apropiații acestuia plângeau din cauza suferinței lui, bărbatul a urcat cu liftul ... în genunchi. 


Cel care a filmat aceste imagini afirmă că întâmplarea șocantă a avut loc în Spitalul Universitar din București. 


Reprezentanții Spitalului Universitar de Urgență București au transmis un punct de vedere cu privire la situația înregistrată, arătând că totul a plecat de la faptul că bărbatul în cauză a venit în spital că vizitator și că firma de pază va fi verificată pentru a se stabili în ce condiții a permis "accesul vizitatorilor în spital". 


"Urmare a înregistrărilor apărute în mediul online, în care este implicat Spitalul Universitar de Urgență București, facem următoarele precizări: 


- Incidentul s-a petrecut în data de 10 aprilie în jurul orei 17:30. 


- Identificarea persoanei care apare în înregistrări a fost îngreunată de faptul că acesta nu a putut fi recunoscută de personalul Unității de Primiri Urgențe și nici regăsită în baza de date a spitalului, acesta intrând în spital ca și vizitator. 


- Vom analiza condițiile în care firma de pază și-a respectat obligațiile contractuale privind accesul vizitatorilor în spital, măsurile putând merge până la reziliererea contractului 


- Angajații spitalului, implicați în incident, vor fi convocați la Comisia de Disciplină pentru nerespectarea Regulamentului de Ordine Interioară privind raportarea și comunicarea evenimentelor deosebite care au loc în timpul serviciului. 


- Este regretabil faptul că persoana în cauză nu s-a prezentat la Unitatea de Primiri Urgente, alegând împreună cu aparținătorii domniei sale să solicite consult medical direct pe una din secțiile spitalului. 


- Pacientul este internat în spital fiind supus mai multor investigații medicale pentru alegerea celei mai bune conduite terapeutice.
 
- Menționăm că nu a fost depusă la registratura spitalului nicio reclamație sau sesizare referitoare la acest incident. 


- Considerăm incidentul nereprezentativ pentru practica Spitalului Universitar și vom continua implementarea măsurilor de gestionare optimă a circuitelor atât pentru pacienți cât și pentru aparținători. 
Biroul de Presă al Spitalului Universitar de Urgență București." 






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3317 secunde