Video VIDEO. INCENDIU PUTERNIC ÎN CAMPUSUL SOCIAL „HENRI COANDĂ”!

2230
VIDEO. INCENDIU PUTERNIC ÎN CAMPUSUL SOCIAL „HENRI COANDĂ”! - 3maiincendiuputernic-1620029115.jpg

Articole de la același autor



Mai multe autospeciale de pompieri și ambulanțe intervin, în dimineața zilei de luni, 3 mai, în Campusul Social „Henri Coadă”, din municipiul Constanța, unde a izbucnit un incendiu într-unul din blocuri. Incendiul a izbucnit la parterul clădirii, majoritatea locatarilor au reușit să se evacueze, mai puțin o femeie și un copil, aflați la etajul 1 al imobilului. 
Aceștia au fost evacuați cu autoscara. 


UPDATE. Șapte persoane au fost evacuate de pompierii de la ISU Dobrogea din clădirea în flăcări. Una dintre victime este inconștientă. 


UPDATE. În urma incendiului, trei persoane au fost transportate la spital, iar alte șase au primit îngrijiri medicale la fața locului. Printre cei afectați, care au primit oxigen, este și o minoră de 14 ani. 
Potrivit pompierilor, au ars bunuri pe o suprafață de aproximativ 20 de metri pătrați, cu o degajare mare de fum. 


UPDATE. Până în acest moment, la spital au fost transportați doi bărbați cu vârste de 57 si 58 de ani și o minora de 14 ani. La fața locului au rămas cinci femei, cu vârste de 31; 51; 63; 63 și 75 de ani. Potrivit pompierilor, din imobil s-au autoevacuat aproximativ 65-70 de persoane. Imobilul este compus din parter și 2 etaje, pe fiecare nivel fiind câte 12 locuințe.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4043 secunde