Dezinfecţie şi deratizare în campusul social „Henri Coandă”

367
Dezinfecţie şi deratizare în campusul social „Henri Coandă” - sigurantasporita1608295380-1619265462.jpg

Articole de la același autor

Autorităţile locale din Constanţa continuă acțiunile de dezinsecție, dezinfecție și deratizare în campusul social „Henri Coandă”. Este vorba despre gospodăriile persoanelor înscrise în proiectul „Măsuri integrate pentru o viață mai bună“, în cadrul proiectului care se implementează în această perioadă la Constanța cu fonduri europene. Locuințele se află în arealul delimitat de străzile Soveja, Ștefăniță Vodă, Zmeurei și Badea Cârțan.

Obiectivul general al proiectului îl reprezintă reducerea numărului de persoane aflate în risc de sărăcie și excluziune socială din comunitatea marginalizată studiată, prin sprijinirea integrării socio-economice a 600 de persoane din comunitatea marginalizată rezidentă în zona de intervenție delimitată de străzile Soveja, Ștefăniță Vodă, Zmeurei și Badea Cârțan.

În cadrul proiectului sunt utilizate măsuri integrate de îmbunătățire a nivelului de educație în rândul preșcolarilor și elevilor romi și neromi, de stimulare a capacității de inserție profesională a persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă și a celor care intenționează să demareze o activitate pe cont propriu, precum și de creștere a accesului la servicii sociale și de asistență medicală de înaltă calitate.

Proiectul are o valoare totală de aproape 12 milioane lei şi este derulat de Primăria Constanţa în parteneriat cu Liceul Teoretic „Decebal”. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0374 secunde