Video VIDEO. PETRECERE CU EPOLEȚI de Ziua Poliției, la Constanța

4900
1
VIDEO. PETRECERE CU EPOLEȚI de Ziua Poliției, la Constanța - fond-adjuncti-ipj-constanta-3-1680084256.jpg

Articole de la același autor

An de an, pe 25 martie, este celebrată Ziua Poliției Române. Anul acesta s-au împlinit 201 ani de îniințarea acestei instituții, prilej pentru oamenii legii din Constanța de a organiza diverse evenimente, printre care o Zi a Porților Deschise – când cei mici au avut prilejul să afle mai multe despre activitățile polițiștilor și tehnica pe care o folosesc, Cupa Presei la Tir sau avansări în grad pentru cei mai meritoși ofițeri și agenți.

Sâmbătă seara, 25 martie, ofițerii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județeană Constanța s-au reunit la Balul Polițiștilor 2023 – eveniment care nu a mai fost organziat de ani buni. Zeci de polițiști au petrecut la un restaurant din stațiunea Mamaia, pe melodiile cântate de artistul constănțean Mihai Trăistariu. „92 de polițiști din Constanța au dansat pe noua mea melodie – Viață, ca pomul tu ești. Iată-i la horă!”, a postat acesta pe rețelele de socializare.

Sursa foto și video: Facebook – Mihai Trăistariu

Comentează știrea

Andrei
28 martie 2023
Jeg de articol

Cand danseaza jegurile astea de ucrainieni pe mese la cluburi pe banii nostrii si ne sfideaza nu mai comenteaza nimeni si cu asta am zis totul.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1987 secunde