Aproape 120 de misiuni pentru pompierii constănțeni, la sfârșit de săptămână

28276
Aproape 120 de misiuni pentru pompierii constănțeni, la sfârșit de săptămână - x-pompieri-misiuni-sf-sap-1679902608.jpg

Articole de la același autor

În perioada 24-26 martie 2023, pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea“ al județului Constanța au executat 140 misiuni, cele mai multe din ele – 118, fiind pentru acordarea primului ajutor și transportarea la unitățile sanitare a persoanelor cu afecțiuni medicale.

Pompierii militari constănțeni au fost solicitați să intervină pentru localizarea și lichidarea a șase incendii, în urma cărora nu s-au înregistrat victime. Au fost afectate peste 60 hectare de teren și au ars 1.400 tone de gunoi menajer.

Salvatorii din cadrul ISU „Dobrogea“ au intervenit în cazul a cinci accidente rutiere soldate cu șase victime care au necesitat transportul la spital.

În cursul dimineții de 24 martie, prin apel la numărul unic de urgență 112, echipajele ISU „Dobrogea“ au fost solicitate să intervină la un accident rutier petrecut la intrare în localitatea Remus Opreanu: o betonieră s-a răsturnat în afara părții carosabile, șoferul fiind încarcerat. La fața locului au fost alocate o autospecială de stingere cu apă și spumă, o descarcerare și o ambulanță din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Constanța. Ulterior, a fost solicitată intervenția elicopterului SMURD pentru transportarea de urgență la spital a victimei care suferise multiple traumatisme.

Pompierii militari constănțeni au fost solicitați să intervină în alte 11 situații precum deblocări de ușă, asigurare măsuri PSI la decolare/aterizare elicopter ori salvare animale captive în medii ostile vieții. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6877 secunde