X

MIERCUREA ALARMELOR în județul Constanța. Exercițiu pentru a conștientiza ce trebuie făcut în situații de urgență

378
MIERCUREA ALARMELOR în județul Constanța. Exercițiu pentru a conștientiza ce trebuie făcut în situații de urgență - xalarmare-1677572956.jpg
În data de 1 martie 2023, va avea loc exercițiul de alarmare publică „Miercurea Alarmelor“. Astfel, sirenele vor suna în județul Constanța în intervalul orar 10:00-11:00, au transmis reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea”.

„Pe această cale, facem un apel către populație să nu intre în panică, subliniind că va fi vorba doar despre un exercițiu. Sirenele vor fi verificate și prin transmiterea către populație a unor mesaje vocale privind evenimentul desfășurat și măsurile de protecție ce se impun în astfel de situații”, se arată în comunicatul ISU.

Exercițiul „Miercurea Alarmelor“ se înscrie în calendarul activităților desfășurate la nivel național și ocazionate de sărbătorirea, în 28 februarie, Zilei Protecției Civile. „Această zi importantă ne oferă un nou prilej pentru a conștientiza că, în fața unei situații de urgență, trebuie să reacționăm calm, cu responsabilitate, să știm cum să ne protejăm și, în același timp, să îi ajutăm pe cei aflați în pericol”, au mai transmis pompierii. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2111 secunde