VIDEO. Reținut după ce a încercat să dea mită unui polițist din Constanța

291
VIDEO. Reținut după ce a încercat să dea mită unui polițist din Constanța - da1374191351-1379243739.jpg

Articole de la același autor

A încercat să scape de un dosar penal oferindu-i bani unui polițist din Mihail Kogălniceanu, însă a fost prins de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța. Aceasta este povestea unui recidivist din Constanța. 








Petrișor Cătălinoiu, cunoscut ca fiind certat cu legea, a fost implicat, la începutul lunii septembrie, într-un scandal în comuna constănțeană Piatra. Când a aflat că este căutat de polițiști pentru a fi cercetat, acesta a luat legătura cu organele de cercetare penală, poate, poate se înțeleg altfel și scapă basma curată. Astfel, Petrișor Cătălinoiu i-a oferit polițistului de la Mihail Kogălniceanu 1.500 de lei pentru a uita toată povestea. Omul legii i-ar fi spus recidivistului că îi trebuie timp pentru a se gândi, iar ulterior, sâmbătă, când a fost contactat din nou de Cătălinoiu, polițistul i-a spus că este de acord să ia banii și că ar trebui să se întâlnească. Între timp, polițistul i-a anunțat și pe procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța. Sâmbătă seară, Petrișor Cătălinoiu a fost prins în flagrant, în comuna Mihail Kogălniceanu, în timp ce îi dădea banii polițistului. Acesta a fost reținut, urmând a fi prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă. 


Petrișor Cătălinoiu are un cazier "bogat". Bărbatul este recidivist și a mai fost încarcerat pentru viol, nouă ani, a fost închis în Franța, pentru furt, dar a fost condamnat și pentru infracțiuni la regimul rutier. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5235 secunde