Video. S-a lăsat cu istericale! Polițiști înjurați ca la ușa cortului, după ce au încătușat o femeie care a traversat pe roșu

49384
23
Video. S-a lăsat cu istericale! Polițiști înjurați ca la ușa cortului, după ce au încătușat o femeie care a traversat pe roșu - untitled-1470828254.jpg
O filmare în care o femeie este încătușată de câțiva polițiști s-a răspândit cu rapiditate pe internet și a inflamat spiritele celor care au privit video-ul. 


Femeia a trecut pe culoarea roșie a semaforului pietonal și, în momentul în care s-a încercat legitimarea ei, aceasta a refuzat să dea date cu privire la identitatea ei. Nu a prezentat buletinul și nici măcar un nume, astfel că polițiștii au fost nevoiți să o conducă la secție, pentru stabilirea identității. 


Întreaga situație a fost înțeleasă într-un alt mod de cei prezenți, care au început să huiduie oamenii legii pentru tratamentul aplicat femeii, care a fost încătușată și condusă la secția de Poliție. 


"Ciudat e că cei care se aflau acolo și huiduiau polițiștii sunt aceiași care ne huiduie atunci când văd persoane traversând aiurea și spun că poliția nu își face datoria. Desigur, o biată femeie încătușată, care țipă ca din gură de șarpe, poate să ne atingă unele corzi sensibile, dar trebuie doar să gândim obiectiv și să realizăm că situația a ajuns până acolo din cauza dumneaei. Era foarte simplu să colaboreze și nu se ajungea la așa ceva. Amendăm zilnic pietoni care traversează aiurea și care prezintă buletinul fără să comenteze. Aceia sunt mai fraieri? Această doamnă ar fi trebuit să fie lăsată să plece pentru că nu a vrut să se legitimeze? Acest videoclip reflectă destul de bine cam tot ce se întâmplă cu societatea asta, luăm apărarea celor care încalcă legea și îi huiduim pe cei care o aplică. Vrem să fie o țară ca afară, dar ne purtăm ca în evul mediu", a scris polițistul Marian Godină pe un site de socializare. 


Comentează știrea

23 comentarii. Pagina 1 din 3. Click pe pagina dorită : 1 2 3 
Mihai
10 august 2016
...

Il inteleg pe godina dar si el stie ca si el la randul lui a comis abuzuri cum si eu ca politist am comis asa ca despre ce vb ... Da convediati toti lupiii din stana sa ramana cine trebuie

oana
10 august 2016
trecere regulamentară vs neregulamentara

Dar când se traversează la zebră și nu se acorda prioritate pietonilor șoferi numai pățesc nimic , eu nu zic ca e k sa traversezi aiurea dar masina se repară omul nu mai întâi să se facă ceva cu șoferi care nu opresc sa acorde prioritate pietonilor și după sa se ia de pietoni ca care nu știu pe unde sa treacă.

Pt Mihai
10 august 2016
Ce treaba are?

Ce legatura are comentariul tau cu situatia de față? Daca dumneata ai comis abuzuri fugi la dga si pune pe hartie tot ce ai facut, aici discutam despre altceva si eu in afara abuzului de prostie, facut de cetatenii care au sarit in apararea istericei care a lovit un politist cand a fost oprita si i s-a cerut sa se legitimeze, alt abuz nu vad.

Draga Oana
10 august 2016
Pietoni vs soferi

Draga oana comentariul tau este putin eronat la fel si logica dvs. Daca era soferita ce spuneai ca ar fi trebuit sa înceapă cu pietonii? Nu draga Oana cel care greseste si este surprins trebuie sa fie sanctionat cu avertisment, amenda sau ce prevede legea pentru fapta comisa. Nu exista "incepem cu aia"!

Adi
10 august 2016
Bahh

Tipic romanesc. Era bine sa vina un camion de jandarmi și sa îi ia pe toți. Împiedicarea organelor de politie în îndeplinirea atribuțiilor de serviciu era dosar penal "odată ".Păcat! Dar o amendă la toți pentru înjurături măcar era perfect.

Marius
10 august 2016
Trecere neregulamentara

Din cauza unor astfel de oameni ca femeia din imaginii anumiti soferii sunt tarati prin tribunale pana la finalizarea cazurilor. In ceea ce priveste comentariul lui OANA sa stii ca si soferii sunt penalizati atunci cand nu acorda prioritate prin suspendarea permisului. Mai intai sa invete si ei sa traverseze pe culoarea verde a semaforului si sa nu mai fuga pe zebra dintre masinile parcate ca si cand daca e zebra li se cuvine totul ca nici soferii nu au infrarosu sa ii vada pe ei.

Mariana
10 august 2016
Baston

DACA ERA IN AMERICA SAU IN ORICE TARA IN CARE POLITIA ESTE RESPECTATA,CE BASTON IN MUFA ISI LUA....FELICIT ATITUDINEA POLITISTILOR ,IL FELICIT PE CEL CARE A LUAT O PE SUS ....SA SE INVETE ODATA MINTE FIRAR MAMA LOR DE BOSOROGI COMUNISTI CA NU FAC NUMAI CE VOR EI...

Romanul
10 august 2016
Si Politia

Romanul vrea o Politie corecta, dar pt oricine altcineva in afara de el insasi!

Dumitru Parcea
10 august 2016
masura incatusarii luata de politistii de circulstie

Trebuia dusa la sectia de politie cu operativitate si nu lasata in strada unde s-au adunat toti de gura casca ca sa-si dea cu parerea.In alta tara tot asa procedau cu politisti.Vor respec dar mai intai sa tespecte.Vorba lui Busu de la PRo TV o tara de bambuini.

Dumitru Parcea
10 august 2016
masura incatusarii luata de politistii de circulstie

Trebuia dusa la sectia de politie cu operativitate si nu lasata in strada unde s-au adunat toti de gura casca ca sa-si dea cu parerea.In alta tara tot asa procedau cu politisti.Vor respec dar mai intai sa tespecte.Vorba lui Busu de la PRo TV o tara de bambuini.

23 comentarii. Pagina 1 din 3. Click pe pagina dorită : 1 2 3 
Pagina a fost generata in 1.074 secunde