VIOL într-un CARTIER AGLOMERAT al Constanței. Victima, o fată de 15 ani!

3085
VIOL într-un CARTIER AGLOMERAT al Constanței. Victima, o fată de 15 ani! - xvioltomis-1662546183.jpg

Articole de la același autor

Oamenii legii din Constanța desfășoară cercetări, după ce au fost sesizați că o adolescentă de 15 ani a fost victima unui viol. Surse neoficiale susțin că fapta îngrozitoare ar fi avut loc la sfârșitul săptămânii trecute, în cartierul Tomis Nord al municipiului Constanța. Victima ar fi fost urmărită pe stradă de un individ, care a prins-o apoi într-o scară de bloc, a forțat-o să se deplaseze cu el într-o zonă mai puțin frecventată și ar fi violat-o.

Polițiștii Secției 2 au fost sesizați despre cele întâmplate în seara zilei de 2 septembrie, în jurul orei 22.30 și au pornit imediat în căutarea suspectului.

„Deplasați la fața locului polițiștii au constatat faptul că minora, de 15 ani, ar fi fost acostată de un bărbat, care ar fi constrâns-o să întrețină raporturi sexuale cu acesta. În urma verificărilor și investigațiilor efectuate, polițiștii au identificat bărbatul, de 24 de ani, acesta fiind reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventiv. Ulterior, a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, cu propunere de sesizare a instanței de judecată, în vederea arestării preventive pentru 30 de zile, iar instanța a admis propunerea. În cauză, a fost întocmit un dosar de cercetare penală”, au transmis reprezentanții IPJ Constanța. Se pare că bărbatul a mai avut probleme cu legea penală și în trecut. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6738 secunde