Violatorii din Tăbăcărie, în fața magistraților

554
Violatorii din Tăbăcărie, în fața magistraților - 232690ciocanjudecator2shutte-1318787783.jpg
Pe masa magistraților de la Judecătoria Constanța a ajuns dosarul celor doi indivizi acuzați că au violat o tânără, în urmă cu mai puțin de o lună, în parcul Tăbăcărie, chiar sub ochii iubitului ei. Primul termen în procesul lui Mihai Artem, de 54 de ani, din Constanța, și a complicelui său, Valentin Șihanu, de 21 de ani, din Mihai Viteazu, a fost stabilit pentru data de 17 noiembrie. Magistrații au respins cererea de revocare a măsurii arestului preventiv cu obligarea de a nu părăsi localitatea de domiciliu înaintată de cei doi.
În seara zilei de 20 septembrie, o tânără de 21 de ani, din Constanța, a fost luată de lângă prietenul ei și violată, în Parcul Tăbăcărie. Principalul suspect: un individ care a ieșit din închisoare în urmă cu foarte puțin timp, unde a ispășit o condamnare de 13 ani pentru tâlhărie și viol.
Polițiștii spun că au fost alertați, prin 112, chiar de iubitul fetei, imediat după ce au reușit să scape de agresori. El le-a povestit oamenilor legii că, stând cu prietena sa pe o bancă, au fost acostați de doi indivizi. Băiatul a fost amenințat cu moartea și bruscat, iar fata luată de unul dintre indivizi și supusă la perversiuni sexuale și viol. După ce infractorul și-a satisfăcut poftele animalice, și-a luat complicele și au fugit în direcția City Park Mall. La scurt timp, infractorii au fost prinși.
Polițiștii spun că Mihai Artem este cel care ar fi violat-o pe tânără. Cazierul lui "cântărește" foarte mult în ochii anchetatorilor. El abia fusese eliberat din penitenciar, unde a ispășit o pedeapsă de 13 ani de închisoare pentru comiterea infracțiunilor de tâlhărie și viol.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3954 secunde