Proxenet arestat!

Vrăjea o tânără cu declarații de dragoste și o punea să se prostitueze

1029
Vrăjea o tânără cu declarații de dragoste și o punea să se prostitueze - vrajeaotanara-1431019351.jpg
Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT) Constanța au descins la domiciliul unui tânăr de 20 de ani, care este cercetat pentru trafic de minori și proxenetism, fiind arestat preventiv.

Anchetatorii spun că tânărul a racolat o minoră de 17 ani, pe care a amăgit-o, i-a spus că o iubește, că vrea să o ia de nevastă și chiar a făcut-o pe aceasta să plece de la domiciliul său, din Țepeș Vodă. Odată ce au ajuns în municipiul Constanța, lucrurile s-au schimbat pentru tânăra de 17 ani, care a trebuit să întrețină relații sexuale și cu alți bărbați, pentru a face bani.

Ionuț Spulber, care din iubit devenise "peștele" minorei, posta anunțuri pe diverse site-uri online, pentru a-i găsi "iubitei" clienți. Totul până ce procurorii DIICOT au intrat pe fir și au percheziționat apartamentul închiriat de tânărul de 20 de ani. La fața locului, anchetatorii au găsit-o pe minoră, dar și mai multe sume de bani. Se pare că tânăra era obligată să se prostitueze începând cu luna decembrie a anului 2014.

Proxenetul a fost arestat pentru 30 de zile. 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2583 secunde