Vreți să fiți jandarmi? Iată ce condiții trebuie să îndepliniți

274
Vreți să fiți jandarmi? Iată ce condiții trebuie să îndepliniți - jandarmiadmitere-1625077579.jpg

Articole de la același autor

Inspectoratul de Jandarmi Județean Constanța selecționează candidați pentru sesiunea de admitere 2021, pentru instituțiile de învățământ ale Ministerului Afacerilor Interne. Astfel, la Academia de Poliție „Al. I. Cuza”, la Facultatea de Poliție - domeniul de licență “Științe militare, informații și ordine publică” - programul de studii universitare de licență/ specializarea „Ordine și siguranță publică”- specialitatea „Jandarmi”, învățământ cu frecvență, sunt 60 locuri; la Facultatea de Poliție - domeniul de licență “Drept” - programul de studii universitare de licență/ specializarea „Drept”- specialitatea „Poliție/poliție de frontieră/jandarmi”, învățământ cu frecvență, învățământ de zi, sunt 125 locuri.

Pentru a putea participa la concursurile de admitere în instituțiile militare de învăţământ, candidaţii trebuie să îndeplinească mai multe condiții, printre care să fie apți din punct de vedere medical, fizic și psihologic, să aibă cel puțin 18 ani și să fie absolvenți de liceu cu diplomă de Bacalaureat.

Tinerii interesați pot depune cererea de înscriere la sediul IJJ Constanța, în perioada 28 iunie – 11 iulie, inclusiv în zilele de sâmbătă și duminică. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3923 secunde